1. Pääsivulle
  2. |
  3. Lisävarusteet

Lisävarusteet

Paranna trampoliinielämystäsi.Lisävarusteita trampoliiniisi – liikkumisen ja turvallisuuden lisäämiseksi 

Hauska lisävaruste trampoliiniisi tuo hyppimiseesi lisäulottuvuuden. Löydät täältä myös käytännöllisiä lisävarusteita, jotka sekä helpottavat hyppimistä että tekevät hyppimisen trampoliinillasi vieläkin turvallisemmaksi.
 

Lisää toimintaa trampoliinillasi!

Trampoliiniin asennetulla koripallokorilla voit donkata kuin koripalloammattilainen!
Koripallokori sopii kaikkiin turvaverkollisiin trampoliineihimme ja sen mukana tulee pehmeä pallo, joka soveltuu käytettäväksi trampoliineilla!

Jumpgames on mobiilipeli, joka vie trampoliinilla hyppimisesi uudelle ulottuvuudelle. Mukana tuleva aktiivisuusmittari asetetaan jalkaan ja yhdistetään puhelimeen. Tämän jälkeen voit pelata hauskoja pelejä sovelluksessa, joka mittaa mm. hyppyjesi korkeuden, pyörähdyksen sekä airtimen. Haasta kaverisi ja kilpaile muita hyppijöitä vastaan ympäri maailmaa!

 

Tikkaat & koroke trampoliiniisi

Kaikki kotikäyttöön (paitsi Athlete) tarkoitetut trampoliinimme sisältävät turvaverkon. Tämän takia suosittelemmekin aina ostamaan myös tikkaat, jotta trampoliinille meno ja sieltä alastulo olisi mahdollisimman helppoa ja turvallista. Valikoimastamme löytyy kaksi vaihtoehtoa:
Tikkaat ja Tikkaat+

Jos haluat sujuvoittaa trampoliinille menoa ja sieltä alastuloa vielä lisää, voit tutustua North Trampoliinikorokkeeseen. Sen avulla ylös- ja alastulo onnistuu yhä helpommin ja voit ostaa korokkeen myös hauskalla liukumäellä! 

 

Kiinnityssetti trampoliiniisi

Jos sinun tarvitsee kiinnittää trampoliinisi, meiltä löytyy siihen tarkoitukseen setti, jonka avulla trampoliini kiinnitetään maahan. Kiinnityssetti antaa lisäsuojan, jos trampoliini esimerkiksi altistuu voimakkaalle tuulelle tai jos trampoliini seisoo hieman vinossa. 


Airtrack

Trampoliinien lisäksi valikoimastamme löytyy Airtrack. North Airtrack täytetään ilmalla ja sillä on mahdollista treenata voimistelutaitoja ja -temppuja turvallisella sekä hauskalla tavalla. North Airtrack asetetaan maahan ja se soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön! Airtrackimme löytyy eri koissa sekä muodoissa, ja ne on helppo säilyttää mukana tulevassa kassissa. 
 

Kysymyksiä trampoliiniisi lisävarusteista?

Jos sinulla on kysyttävää trampoliinisi lisävarusteista, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme!

 

X

Evästeasetukset