Tuki  | 
  1. Maksutavat & Palautus

Maksutavat

Kun ostat tuotteita North Trampolinelta, tapahtuu maksu Klarna Checkout -maksupalvelun kautta. 
Voit maksaa ostoksesi laskulla, verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla.
Käyttämällä Klarna Checkout -maksupalvelua, hyväksyt Klarna AB:n käyttöehdot.
 


FAQ

Voinko laittaa laskuni tauolle?

Jos olet valinnut maksutavaksi Klarna-laskun ja haluat laittaa laskusi tauolle, voit tehdä sen Klarna-sovelluksen kautta tai olemalla yhteydessä Klarnaan. Lisätietoa saat Klarnan asiakaspalvelusta. Tavallisin syy laskun pysäyttämiseen on tuotteen palautus, jolloin laskusi tullaan päivittämään.


Olen palauttanut tilaukseni, maksanko tilaukseni tästä huolimatta?

Välttääksesi muistutusmaksun suosittelemme laittamaan laskusi tauolle Klarnan kautta. Voit tehdä tämän Klarna-sovelluksen kautta tai olemalla yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun. Jos jostain syystä laskun pysäyttäminen ei ole mahdollista, suosittelemme maksamaan laskun. Teemme hyvityksen Klarnan kautta heti, kun palautuksesi on käsitelty ja hyväksytty.


Miksen voi valita tilauksen maksutavaksi Klarna-laskua?

Tähän voi olla monta syytä. Lue lisää Klarnan kotisivuilta asiakaspalvelun kohdasta: ”Miksi en voi ostaa Karna-laskulla?” tai ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun.


Miten palautan tilaukseni?

Lisätietoja palautuksesta ja palautuslomakkeen löydät täältä. Kun olet täyttänyt lomakkeen, ole hyvä ja lähetä se asiakaspalveluumme osoitteeseen info@northtrampoline.fi


Kuinka paljon palautus maksaa?

Mikäli pakettia ei voida lähettää Postin palvelupisteen kautta ja se vaatii kuljetusyritykseltä noudon, maksaa palautus 99 euroa sisältäen ALV:n. Pienempien varaosien ja lisävarusteiden palautuksesta veloitetaan alkuperäisen tilauksen toimituskulujen mukainen summa, 9-29 €, riippuen tuotteen koosta. Täytä palautuslomake ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua varaamaan palautuksen ja lähetämme sinulle pakettiin kiinnitettävän palautusosoitekortin.


Milloin palauttamani tuotteet maksetaan takaisin?

Maksamme palautuksen viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuneet tuotteet.


Osta smooothisti Klarnalla.

Voit nyt shoppailla meillä ja maksaa joustavasti Klarnalla silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

 

Pilko maksut

Joskus isompia ostoksia tehdessä on hyvä pystyä jakamaan kulut ei kuukausille. Klarnalla voit tehdä tilauksen nyt ja pilkkoa maksut. Klarnan sovelluksessa hallitset maksujasi ja eräpäiviäsi.

Maksa Heti

Klarnalla voit maksaa ostoksesi heti joko verkkopankki- tai korttimaksulla. Turvallista, sujuvaa ja helppoa.
 

Maksa myöhemmin

Kokeile ensin, maksa myöhemmin. Tämä tarkoittaa sitä, että saat tilaamasi tuotteet ensin kotiisi ja päätät vasta sitten haluatko pitää ne vai et. Maksat vain niistä tuotteista, jotka päätät pitää. Klarna tarjoaa 14 päivän ilmaisen maksuajan ‘maksa myöhemmin’ maksutavalla. Jos jotain on vialla, Klarnan ostajan turva takaa, että saat rahasi takaisin.
 


 

Kuinka tehdä ostoksia Klarnalla

Lisää tuote ostoskoriin ja siirry kassalle.

Valitse kassalla Klarna, jotta voit maksaa ostoksestasi haluamallasi tavalla.

Hallitse tilauksiasi ja maksujasi Klarna-sovelluksessa.

 


Paras tapa shoppailla.

Pysy ajan tasalla kaikista ostoksistasi, hallitse maksuja ja paljon muuta Klarnan sovelluksessa. Voit myös kirjautua Klarna-tilillesi osoitteessa https://app.klarna.com/login. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, Klarnan Asiakaspalvelu on helposti tavoitettavissa, joko verkossa tai 24/7 Klarna-sovelluksen kautta.

Turvallista ja suojattua

Klarna käyttää viimeisimpiä suojatoimenpiteitä tietojesi suojaamiseksi ja luvattomien ostosten estämiseksi.

  
Usein kysytyt kysymykset

Etkö löydä kysymystäsi täältä? Vieraile Klarnan FAQ-sivuilla. Voit tavoittaa Klarnan milloin tahansa osoitteessa https://www.klarna.com/fi/ tai laataamalla Klarna-sovelluksen.
 
Miten Maksa Myöhemmin toimii?
Klarnalla saat 14 päivää kulutonta maksuaikaa. Maksuaika alkaa tilauksen lähettämisestä. Tämä tarkoittaa, että vastaanotat aina tuotteen, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa sitä. Voit myös kaikessa rauhassa kokeilla tuotetta ennen ostopäätöksen tekoa. Mikäli jostain syystä haluat palauttaa tuotteen sinun ei tarvitse odotella rahojen palautumista tilillesi.

 
Tietoja Klarnasta.

Klarna perustettiin Tukholmassa vuonna 2005, tavoitteenaan lopettaa turvattomat ostokset verkossa. Tänään Klarna on yksi Euroopan suurimmista pankeista, joka tunnetaan turvallisista ja sujuvista maksupalveluista.

Klarna toimii kansainvälisesti 19 maassa ja sen menestyksen takana on yli 3 500 työntekijää. Klarna tarjoaa ratkaisuja yli 90 miljoonan kuluttajan ja 200 000 kauppiaan tarpeisiin. Yritys tarjoaa suoramaksupalveluita sekä mahdollistaa tuotteiden maksamisen toimituksen jälkeen. Klarna antaa asiakkaille mahdollisuuden maksaa ostoksensa milloin ja miten he haluavat.

 
Klarna Suomi

 
X

Evästeasetukset