Ostoehdot

Ostoehdot 

 
Soveltamisala 
Näitä ostoehtoja sovelletaan siltä osin, kun ne eivät ole ristiriidassa Ruotsin tai muun sovellettavan lain kuvaamien ehtojen kanssa. Yrityksiä koskee kauppalaki. Kauppalaki on dispositiivinen eli tahdonvaltainen laki, mikä tarkoittaa sitä, että yritykset voivat tehdä sopimuksia laista poiketen.


Takuu
Kaikkia valikoimamme tuotteita koskee vähintään 1 vuoden tehdas- ja toimittajatakuu yksityisasiakkaille, mutta monilla tuotteilla on tätä pidempi takuu. Yksityiskäyttöön tarkoitettujen tuotteiden takuu ei kuitenkaan koske elinkeinonharjoittajia (yrityksiä, kuntia, kouluja tai yhdistyksiä). Elinkeinonharjoittajat saavat 1 vuoden takuun kaupalliseen ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille tuotteille. Tuotteen kohderyhmä ja takuuajat on ilmoitettu erikseen kunkin tuotteen kohdalla. North Trampoline tarjoaa aina ostajalle paremmat oikeudet kuin valmistajat tarjoavat North Trampolinelle. 
 

Reklamaatiot
Yksityishenkilöiden tulee tehdä reklamaatio kohtuullisessa ajassa virheen havaitsemisen jälkeen, eli noin 2 kuukauden kuluessa. Reklamaatioissa todistustaakka on myyjällä siihen asti, kunnes ostosta on kulunut 6 kuukautta. Tämän jälkeen todistustaakka siirtyy asiakkaalle. Jos reklamaatio tehdään takuuajan umpeutumisen jälkeen, ostajan on todistettava, että reklamoitava virhe on ollut tuotteessa jo toimitushetkellä. North Trampoline luonnollisesti korvaa asiakkaalle, ilman kohtuutonta viivettä, reklamaatiosta aiheutuvat kohtuulliset kustannukset. Etämyyntiä koskeva laki ja muut sovellettavat lait antavat sinulle asiakkaana tiettyjä oikeuksia, normaalisti tavaran alkuperäisiä vikoja koskevan 3 vuoden reklamaatio-oikeuden. Lisätietoja laista on Kuluttajaviraston verkkosivustossa: https://www.kkv.fi/. Lue lisää Euroopan komission verkkovälitteisestä riidanratkaisusta (ODR).


Myös elinkeinonharjoittajien (yritysten) tulee tehdä reklamaatio kohtuullisessa ajassa virheen havaitsemisen jälkeen. Jos reklamaatio tehdään takuuajan umpeutumisen jälkeen, ostajan on todistettava, että reklamoitava virhe on ollut tuotteessa jo toimitushetkellä. Kauppalaki ja muut sovellettavat lait antavat sinulle elinkeinonharjoittajana tiettyjä oikeuksia, normaalisti tavaran alkuperäisiä vikoja koskevan 2 vuoden reklamaatio-oikeuden.  

 
Mahdollisissa kiistoissa North Trampoline noudattaa Kuluttajariitalautakunnan eli Allmänna reklamationsnämndenin suosituksia.

 
Reklamaatioissa voit ottaa meihin yhteyttä seuraavilla tavoilla:

  • Asiakaspalvelu
  • Sähköpostiosoite: info@northtrampoline.fi
  • Osoite: North Trampoline, Rullagergatan 9, 415 26 Göteborg, Ruotsi


Jos toimituksesi on ollut virheellinen, vastaamme tietenkin palautuskustannuksista. Jos toimituksesta puuttuu jotain tai jokin osa on virheellinen, North Trampoline lähettää korvaavan osan asiakkaalle, kun varaosaa saadaan varastoon.
 

Valituksen tekeminen 
Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, voit aina ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen info@northtrampoline.se, niin yritämme parhaamme mukaan ratkaista asian. Jos emme pysty ratkaisemaan asiaa, voit viedä sen eteenpäin Kuluttajariitalautakunnan eli Allmänna reklamationsnämndenin ratkaistavaksi: www.arn.se ja arn@arn.se. Voit käyttää myös EU-komission reklamaatioportaalia.  
 

Erimielisyydet 
Kahden tai useamman yrityksen väliset erimielisyydet ratkaistaan pääsääntöisesti tuomioistuimessa. 

 

Kuljetusvauriot 
Tavarat on tarkistettava heti vastaanottamisen jälkeen kuljetusvaurioiden varalta, jotta käsittely käy nopeasti. Jos huomaat kuljetusvaurioita, niistä on ilmoitettava suoraan kuljetusyritykselle ja ne on merkittävä rahtikirjaan. 
 

Peruuttamisoikeus ja tuotepalautukset 
North Trampoline noudattaa etämyyntiä koskevaa lakia ja tarjoaa 14 päivän peruuttamisoikeuden tavaran vastaanottamispäivästä lähtien. Asiakkaalla on 14 päivää aikaa palauttaa tuote sen jälkeen kun hän on lähettänyt ilmoituksen peruuttamisoikeuden hyödyntämisestä. Jos asiakas haluaa hyödyntää peruuttamisoikeutta, tuote tulee palauttaa alkuperäispakkauksessa. Sinulla on lain mukaan ennen palauttamista oikeus käyttää ja testata tavaraa sen verran, että voit varmistua sen ominaisuuksista ja toiminnoista. Jos tuotetta käytetään enemmän kuin on välttämätöntä sen toiminnan ja ominaisuuksien varmistamiseksi, North Trampolinella on oikeus vähentää hinnasta tarpeettomasta käytöstä johtuva arvonalentuminen. Asiakas vastaa palautuskustannuksista. North Trampoline voi auttaa järjestämään palautuskuljetuksen.  
 

Näin palautat tuotteen tai perut kaupan: 
 
1. Täytä palautuslomakkeeseen nimesi, osoite, puhelinnumero sekä asiakasnumero. Lähetä palautuslomake painamalla Lähetä-painiketta. Odota sitten vastaustamme. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.
 
2. Kun palautuslomakkesi on tarkistettu asiakaspalvelussamme, pakkaa seuraavaksi palautettavat tuotteet alkuperäispakkaukseen. Autamme sinua kuljetuksen järjestämisessä. Asiakas vastaa palautuskustannuksista.
 
3. Palautamme maksusuorituksesi sekä kuljetuskustannukset viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palauttamasi tuotteen.

Peruuttamisoikeus ei koske yrityksiä.
 

Takaisinmaksu

Asiakkaalla on oikeus saada rahansa takaisin 14 päivän kuluessa kaupan perumisesta siitä päivästä lukien, jona North Trampoline on saanut asiakkaan viestin. Asiakas voi kuitenkin joutua odottamaan siihen asti, että tuote on palautunut North Trampolinelle tai asiakas on esittänyt tositteen tuotteen lähettämisestä, kumpi tahansa tapahtuu ensin. North Trampoline maksaa koko summan ja kuljetuskustannukset takaisin asiakkaalle.
Jos North Trampoline vaihtaa tuotteen tai korjaa tuotteen virheet reklamaation yhteydessä, mahdolliset kuljetuskustannukset palautetaan asiakkaalle 14 päivän kuluessa siitä päivästä lukien, jona North Trampoline on vastaanottanut reklamoidun tuotteen.

 


Henkilötiedot 
North Trampoline käsittelee kaikkia henkilötietoja luottamuksellisesti. Käytämme tietoja vain pitääksemme yhteyttä asiakkaisiin ja voidaksemme täyttää velvollisuutemme asiakkaita kohtaan. Emme myy tai luovuta osoitetietoja muille yrityksille, organisaatioille tai yksityishenkilöille. Henkilötiedot suojataan ulkoisilta väärinkäytöksiltä ja niitä käsitellään henkilötietolain mukaisesti.
 

  • Asiakkaana sinulla on aina oikeus pyytää sinusta rekisteröidyt tiedot nähtäväksesi.

  • Asiakkaana sinulla on aina oikeus pyytää sinusta rekisteröityjä tietoja muutettavaksi. 

  • Asiakkaana sinulla on aina oikeus pyytää sinusta rekisteröityjä tietoja poistettavaksi.


Myynti alaikäisille 
North Trampoline tekee sopimuksia vain täysi-ikäisten (18 vuotta täyttäneiden) henkilöiden kanssa. Alaikäisillä tulee olla huoltajan lupa ostamiseen. 


Tilaaminen
Tilaukset tehdään verkkosivuston kautta, sähköpostitse tai puhelimitse ellei muuta sovita. Toisen ihmisen nimissä luvatta tehdyistä tilauksista tai tilauksista, jotka aiheuttavat North Trampolinelle taloudellisia menetyksiä, tehdään rikosilmoitus poliisille. 


Hinnat 
Kaikki tuotehinnat on ilmoitettu euroissa ja ne sisältävät arvonlisäveron. Kuljetuskustannukset lisätään hintaan ellei muuta ole mainittu. Laskulla maksettaessa luottoaika on 14 päivää. Maksun viivästymisestä veloitetaan viivästyskorkoa, joka on 15 % vuodessa erääntyneestä summasta, ja lisäksi diskonttokorkoa eräpäivästä alkaen. Tilaushetkellä voimassa ollut hinta pätee myös toimitushetkellä, vaikka hinnat olisivat laskeneet tai nousseet tilauksen tekemisen jälkeen. Pidätämme oikeuden tuotetietojen ja hintojen muutoksiin ilman etukäteisilmoitusta. Tämä pätee vain siihen asti, kunnes asiakas on vahvistanut ostonsa. Poikkeuksen muodostaa se, jos virhe on ollut niin selkeä, että se on ollut helposti ymmärrettävissä virheeksi. 

 

Maksaminen 
Meillä voit maksaa turvallisesti  DIBS-korttiratkaisulla. DIBS on turvallinen tapa maksaa verkossa VISA- ja MasterCard-korteilla. DIBS on PCI DSS -sertifioitu. 

Alamme lähitulevaisuudessa tarjota maksutavaksi myös Klarnan laskua ja osamaksua. Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Sinun ei tarvitse antaa luottokorttisi tietoja ja voit suorittaa maksun vasta tuotteet saatuasi.

Sivustollamme on SSL-sertifikaatti. 


Toimitusajat 
Toimitusaika on tavallisesti 3-5 työpäivää varastotuotteille. Haja-asutusalueille ja saarille, toimitus kestää yleensä kaksi ylimääräistä päivää. Tuotteiden varastotilanne näkyy verkkosivustossa. Jos tuotetta ei ole varastossa, sen toimitus saattaa kestää 14 päivää, mutta onnistuu usein nopeammin. Normaalisti North Trampoline odottaa, että kaikki tilauksen tuotteet ovat koossa ennen tilauksen toimittamista asiakkaalle. Jos North Trampoline havaitsee virheitä varastosaldossa tai jonkin muun syyn, joka viivästyttää toimitusta, otamme yhteyttä asiakkaaseen ja tiedotamme viivästyksen syystä. Samalla sovimme uuden toimitusajankohdan, mikäli mahdollista. Jos virhettä ei pystytä korjaamaan kohtuullisessa ajassa, asiakkaalla on oikeus perua kauppa veloituksetta. Myös niissä tapauksissa, joissa North Trampoline ei ole havainnut toimitusviivästystä, sinulla on asiakkaana oikeus perua kauppa veloituksetta, jos normaali toimitusaika ylittyy. Käytämme toimituksiin kuljetusyrityksiä, joten emme voi taata tarkkoja toimitusaikoja. Jos toimituspäivä on erittäin tärkeä, suosittelemme tilaamaan tuotteen hyvissä ajoin.

 

Toimitus 
Tuotteet toimitetaan aina sovittuun paikkaan North Trampolinen valitseman kuljetusyrityksen kuljettamana, ja kuljetuksesta veloitetaan voimassa olevan hinnaston mukainen kuljetusmaksu. Ostaja vastaa siitä, että North Trampolinelle tilaushetkellä ilmoitettu toimitusosoite on oikea. North Trampolinen lähetettyä tilauksen ostaja vastaa lisäksi lähetyksen seuraamisesta ja siitä, että lähetys vastaanotetaan sovitussa paikassa tai noudetaan sovitusta paikasta kohtuullisessa ajassa. Vastuu tuotteesta siirtyy asiakkaalle vastaanottohetkellä. Pakkaus on tarkistettava näkyvien vaurioiden varalta vastaanottohetkellä, ja kuljetusyrityksen on tehtävä tästä merkintä rahtikirjaan. North Trampolinella on oikeus veloittaa maksu noutamattomista lähetyksistä.
Kuljetusyritykselle voidaan myöntää oikeus jättää paketti ilman, että vastaanottaja on vastaanottamassa ja kuittaamassa sitä. Kuljetusyrityksen on sovittava erikseen tästä toimitustavasta asiakkaan kanssa.

 

Tilauksen muuttaminen 
Asiakkaalla on oikeus muuttaa tilaustaan veloituksetta (ei koske hintaerotusta) tilauksen lähettämiseen asti. Tämä ei kuitenkaan koske mittatilaustuotteita, joita ei ole varastossa. Muutettuihin tilauksiin sovelletaan sitä hintaa, joka on voimassa muutoksentekohetkellä. Huomaathan, että sellaisia tilauksia ei voi muuttaa, jotka on tilattu valmistajalta ja joiden valmistus on jo aloitettu.
 


Tilauksen peruminen 
Tilauksen voi perua veloituksetta, jos tilausta ei ole vielä lähetetty. North Trampolinella on kuitenkin oikeus saada korvausta niistä kuluista, jotka ovat syntyneet sopimuksen toteuttamisesta ja päättämisestä perumisen seurauksena. Jos haluat palauttaa tuotteen tai käyttää peruuttamisoikeuttasi, katso edeltä kohta Peruuttamisoikeus ja tuotepalautukset. Paketin noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen perumiseksi. Jos paketti jätetään noutamatta, asiakas vastaa kaikista kuljetuskustannuksista. 
 

Tietoa 
Pidätämme oikeuden painovirheisiin sekä yleisten ja teknisten tietojen virheellisyyksiin kaikkien valikoimamme tuotteiden ja palveluiden osalta. Sivustomme sisältämiä kuvia tulee pitää vain kuvituskuvina, eikä North Trampoline voi taata, että kuvat esittävät tuotteen ulkonäön tai ominaisuudet tarkasti. Kuluttajalla on reklamaatio-oikeus, jos tuotteessa on merkittäviä virheitä tai eroja.
 


Yritys 
North Trampoline on osa Avero AB -yhtiötä, yritystunnus: 556689-7384. 
Osoite: Rullagergatan 9, 415 26 Göteborg, Ruotsi.
Puhelin: +46 31 787 26 60
Olemme yritysverovelvollisia. 


Copyright
Sivuston www.northtrampoline.se sisältö on suojattu tekijänoikeuslain nojalla (49 §). Tiivistetysti tämä pykälä tarkoittaa sitä, että verkkosivustomme kopioiminen kokonaan tai osittain ja saattaminen yleisön saataville on kielletty. Näiden oikeuksien tahallinen rikkominen ja niitä koskeva törkeä huolimattomuus voi johtaa sakkoihin tai kahden vuoden vankeusrangaistukseen.

Tekijänoikeus – Copyright Avero AB – All rights reserved. 


Force Majeure
North Trampoline vapautuu sopimusvelvollisuuksiensa täyttämisestä, jos kyseessä on ylivoimainen este. Tällaisia esteitä ovat sodat, luonnonkatastrofit, työmarkkinoiden työtaistelutoimet, viranomaispäätökset, alihankkijoiden toimittamatta jättämät toimitukset, hintaa nostavat olosuhteet ja näihin verrattavissa olevat tapahtumat, jotka eivät ole North Trampolinen hallinnassa, joita North Trampoline ei ole voinut ennakoida ja jotka johtavat siihen, että North Trampoline ei voi omalta osaltaan pitää kiinni sopimuksesta.