Trampoliinit /

Trampoliini North Performer Revolution


North Performer Revolution

Korkeammat hypyt, tukevampi runko ja pehmeämpi laskeutuminen hyppymatolle – Trampoliinilla hyppiminen on mullistunut täysin. Lue lisää

Valitse malli


2 149 €

OSTA NYT!
2 149 €

OSTA NYT!

  • Hyvä valinta!


    Kassalla voit valita, haluatko maksaa tilauksesi kerralla vai osissa.
  • KASSALLE
TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
  • Performance jouset - Made in Sweden
  • Performance hyppymatto - Optimaaliset hypyt kokeneille hyppijöille
  • Suorakulmainen tukeva runko
  • Patentoitu turvajärjestelmä
  • Yksinkertainen asennus
 
TAKUUT

RUNKO

MATTO JA JOUSET

REUNASUOJUS

TURVAVERKKO

 

 

 

 

A NEW ERA OF TRAMPOLINES

North Performer Revolution on täällä – trampoliini, joka on tehty yhdessä GT-yhteisön kanssa. 

Korkeammat hypyt, tukevampi runko ja pehmeämpi laskeutuminen hyppymatolle – Trampoliinilla hyppiminen on mullistunut täysin
- OMINAISUUDET JA TOIMINNOT -


SÄÄDETTÄVÄ
KIMMOISUUS

SILENCE PERFORMANCE SYSTEM

HELPPO
KOOTA

AINUTLAATUINEN
TURVA-
JÄRJESTELMÄ

SWEDISH SPRINGS

Performance springs - Made in Sweden

Jousien suunnittelussa North Trampoline on tehnyt yhteistyötä jousien valmistajan kanssa, joka on yksi maailman parhaimmista alan asiantuntijoista. 

Jouset ovat lyhyet, mikä antaa lisää tilaa hyppyalalle. Yksi tavallisimmista luuloista on, että pitkät jouset antavat paremmat hypyt, mutta tämä ei päde Performer jousien kanssa. North Performer Revolution’s laadukkaat jouset ovat suunniteltu Ruotsissa. Jouset voidaan venyttää jopa puolta pidemmiksi verrattuna tavallisiin jousiin. Jouset palautuvat ennalleen ja säilyttävät edelleen parhaan toimintakykynsä.

 

Performance mat

Perinteinen trampoliinin hyppymatto toimii kuin pumppu, jossa hyppijä ikään kuin pumppaa ilmaa ylös ja alas. Performer Revolution’s hyppymatto on kudottu hieman harvempaan, jotta ilma kulkee sen lävitse vaivatta – näin jokaisesta hypystä on mahdollista saada enemmän irti. Se säästää energiaa ja trampoliinilla jaksaa hyppiä pidempään.


 

SPS - SIlent Performance System

Uudella SPS-järjestelmällä saa reunasuojuksen nousemaan jousien päältä eikä reunasuojus vie energiaa jousilta. Hyppiminen on äänetöntä ja jokaisesta hypystä saa enemmän irti.

  

TURVAVERKKO & Zip HPS

Turvaverkko on käytännöllisyyden lisäksi suunniteltu olemaan myös erittäin turvallinen. Korkea turvaverkko suojaa myös niitä hyppijöitä, jotka hyppivät todella korkealle. Turvaverkko jännitetään paikalleen, jotta siitä tulee mahdollisimman hiljainen ja turvallinen. Turvaverkko kiinnitetään vetoketjun avulla kiinni. Tämä tarkoittaa sitä, että koko turvaverkon ja reunasuojan välinen tila on täysin kiinni, joten jalkojen ja käsien lipsahtaminen väliin ei ole mahdollista.


 

SUORAKULMAINEN TRAMPOLIINI

North Performer Revolution trampoliinissa kulmat ovat hieman pyöristetty, mikä tekee siitä helpommin sijoitettavan pihalle. Pyöristetyt kulmat vaikuttavat myös koko rakenteeseen ja trampoliini asettuu tukevammin maahan.

 


TURVALLISUUS – turvallinen trampoliini

Performer Revolution’s reunasuojus on trampoliiniemme paksuin ja se kiinnittyy täydellisesti yhteen rungon kanssa.

Turvaverkon alaosaan olemme suunnitelleet niin sanotun turvanauhan. Nauha on ommeltu turvaverkkoon ja se kulkee koko turvaverkon alaosan ympäri suojaten hyppijää. Mikäli hypyssä menee jokin pieleen ja hyppijä on ajautumassa trampoliinin reunalle täydessä vauhdissa, hidastaa nauha hyppijän vauhtia ja tekee laskeutumisesta pehmeämmän.

 

Tekniset tiedotJousien määrä 100
Paino kg 210
Pituus x leveys m 4,6 x 3,10
Korkeus cm 110
CE-merkintä Kyllä

Käyttöopas
North Performer Revolution

 

Kokoamisohje (video)
Performer Revolution Assembly Video


OSTA North Performer Revolution!


Autamme mielellämme.