1. Pääsivulle
  2.  | 
  3. Stories
  4.  | 
  5. Soikea trampoliini

Soikea trampoliini

Soikea trampoliini Kolme syytä ostaa soikea trampoliini

Ensimmäinen suunnittelemamme trampoliini oli soikea, North Explorer 510, josta tuli suuri myyntihitti, ja joka jo sitä seuraavana vuonna oli saatavana useassa eri koossa. 


Vuosi oli 2012 ja paljon on tapahtunut tämän jälkeen. Tuolloin soikeat trampoliinit olivat vielä suhteellisen harvinaisia, mutta nykyisin se on yleistynyt ja erittäin suosittu malli. Onkin useita syitä tarkastella lähemmin soikeaa trampoliinia.


Tässä artikkelissa nostamme esiin kolme syytä valita soikean mallinen trampoliini. 

Trampoliinimme löydät täältä

Trampoliini pitkänmallisella hyppyalalla voimisteluun, temppuihin ja leikkeihin 

Ilmeisin ero pyöreään malliin verrattuna on tietenkin muoto. Pitkänmallinen trampoliini tarjoaa hyvät mahdollisuudet esimerkiksi voimiselijoille, jotka haluavat tehdä puolivoltteja ja tarvitsevat pitkän hyppyalan liikkuakseen.

Ennemmin tai myöhemmin myös jalkapallo päätyy trampoliinille ja tuolloin soikea hyppyala mahdollistaa kivasti jalkapallon pelaamisen trampoliinilla. 

 

Helppo sijoittaa & sirompi 

Soikean muotonsa ansiosta trampoliini on helpompi sijoittaa kotipihalle, jossa on rajoitetusti tilaa. Ehkä myös pohdit sitä, että trampoliini vie puhtaasti esteettisistä syistä liikaa huomiota pihallasi. Soikea malli koetaankin usein sirommaksi pitkänmallisen muodon ansiosta.
 

Hyvät hyppyominaisuudet

Olemme tehneet paljon työtä löytääksemme täydellisen tasapainon rungon koon sekä jousien jännittymisen välillä, minkä tuloksena on syntynyt erittäin hyvät hyppyominaisuudet soikeissa malleissamme. Kaksi soikeaa trampoliiniamme, Pioneer Soikea ja Explorer Soikea, ovat ominaisuuksiltaan hieman erilaisia. Jos haluat pehmeämmät hypyt, suosittelemme tutustumaan Pioneer-trampoliinimme. Jos puolestaan haluat mahdollisuuden säätää hyppyjen joustavuutta, suosittelemme valitsemaan Explorer-trampoliinin. Tämän mallin mukana tulee jousenpidentimet, joiden avulla voit itse säätää joustavuutta.

Soikeassa mallissa on myös kaksi erillistä hyppyaluetta, mikä mahdollistaa sen, että omissa päädyissä voi hyppiä suhteellisen rauhassa, vaikka trampoliinilla olisi useampi hyppijä samanaikaisesti. Tämä vähentää myös yhteentörmäämisen riskiä.

 

Alla muutama arvostelu asiakkailtamme, jotka ovat ostaneet soikean trampoliinin: 

 

 

Erittäin hyvä hyppytuntuma ja pitkä hyppyala mahdollistaa temppujen toteuttamisen. Tyylikäs ja hieno, ja soikean muotonsa vuoksi trampoliini sopii täydellisesti meille.

Karl R
2019-10-06

 

”Mielestäni se on tosi hyvä, koska siinä on hyvä joustavuus ja hyvä joustavuus auttaa hyvien volttien tekemisessä. Se on myös hyvä, koska trampoliini on niin pitkä.”/Alva 9 vuotta 

Mats L
2019-10-03

 

 


Liikkuminen - avain hyvinvointiin

Liikkuminen - avain hyvinvointiin

Liikkuminen tekee hyvää koko keholle ja mielelle

Suorakulmainen trampoliini

Suorakulmainen trampoliini

Maksimoi hyppysi suorakulmaisella trampoliinilla

Liikkuminen ja leikki - tie terveelliseen elämään

Liikkuminen ja leikki - tie terveelliseen elämään

60 minuuttia liikuntaa päivässä pelastaa henkiä

Tutoriaali Emil Granbomin kanssa

Tutoriaali Emil Granbomin kanssa

From tramp to snow

Maahan upotettavan trampoliinin asennus

Maahan upotettavan trampoliinin asennus

Koko perheen tarpeet huomioon ottaen

X

Evästeasetukset