1. Pääsivulle
  2.  | 
  3. Stories
  4.  | 
  5. Suorakulmainen trampoliini

Suorakulmainen trampoliini

Suorakulmainen trampoliini Maksimoi hyppysi suorakulmaisella trampoliinilla

Mietitkö suorakulmaisen trampoliinin hankkimista? Hienoa! Siinä tapauksessa sinua odottaa mahtavat hyppyelämykset ja parhaimmat edellytykset viedä hyppinen seuraavalle tasolle! On kuitenkin hyvä huomioida muutamia seikkoja ennen suorakulmaisen trampoliinin valintaa. 

 

Tässä artikkelissa nostamme muutamia huomioita pohdittavaksi.
 

Löydät trampoliinimme täältä.

1. Panosta huippulaatuun – se kannattaa!

Viime vuosina suorakulmaisten trampoliinien määrä markkinoilla on kasvanut huimasti. Trampoliinipuistojen suorakulmaisten trampoliinien ja ammattilaisten suorituskykyisten ja urheilukäyttöön tarkoitettujen trampoliinien myötä yhä useammat ovat kiinnostuneet suorakulmaisista malleista halutessaan jatkaa hyppimistaitojen kehittämistä myös kotona. 

Jos tavoitteena on saada hyvä hyppykokemus, on tärkeää harkita panostamista huppulaatuiseen trampoliiniin, jossa on kestävä runko ja tarkkaan mietityt mitat. Nelikulmainen muoto mahdollistaa erittäin hyvät hyppyominaisuudet, mutta samaan aikaan altistaa rungon valtavalle rasitukselle, jonka esimerkiksi pyöreä trampoliini kestää pyöreän muotonsa vuoksi helpommin ja tekee siitä näin vakaamman. Suorakulmainen trampoliini, joka ei ole korkealaatuinen, saattaakin usein olla epävakaa, koska pidemmän sivun suorat putket pyrkivät kääntymään sisäänpäin. Tämä puolestaan vaikuttaa siihen, että joustavuudesta tulee raskas ja hidas sekä lisäksi tämä saa trampoliinin kitisemään ja pitämään kovaa ääntä. 

Siksi onkin sen arvoista maksaa tukevasta ja vakaasta rungosta, joka sisältyy kaikkiin suorakulmaisiin trampoliineihimme. 

 


2. Optimoitu koko & mitat ovat tärkeitä – jos haluat hypätä korkealle

Olemme käyttäneet tuhansia tunteja kehittääksemme suorakulmaisia trampoliinejamme. Yksi tärkeimmistä osa-alueista työssämme on löytää rungon ja hyppyalan oikeat mitat suhteutettuna rungon putkien kokoon, jotta rungosta tulee mahdollisimman vakaa ja se pysyy tukevasti paikoillaan. Tämän vuoksi voit varmasti löytää meidän mallejamme halvempia suorakulmaisia trampoliineja leveämpänä sekä isommalla hyppyalalla, mutta halvempien kohdalla et voi odottaa saavasi samaa rungon suorituskykyä. Eli jos trampoliinia käytetään voimisteluun tai temppujen sekä volttien tekemiseen ja tavoitteena on saada hyvä ponnahdusalusta, isoin hyppyala ei ole se paras valinta, vaan itse rakenteen ja mittojen tulee olla optimoituja oikein.


3. Oikeanlaiset jouset – avain hyvään joustavuuteen!

Olemme työskennelleet freeski-, wakeboard- ja trampoliiniammattilaisten kanssa, jotka ovat valmistelluissa workshopeissa testannet ja kehittäneet jousiamme. Tämän jälkeen on seurannut arviointia, testausta ja vielä lisää arviointia. Syvällisen tutkimustyön tuloksena voimme ylpeydellä ja varmuudella sanoa, että tarjoamme suorituskykyisiä trampoliineja maailmanluokan jousillamme. Huippumalliemme, Athlete ja Performer, jouset valmistetaan Ruotsissa.

 

 

 


Liikkuminen - avain hyvinvointiin

Liikkuminen - avain hyvinvointiin

Liikkuminen tekee hyvää koko keholle ja mielelle

Soikea trampoliini

Soikea trampoliini

Kolme syytä ostaa soikea trampoliini

Liikkuminen ja leikki - tie terveelliseen elämään

Liikkuminen ja leikki - tie terveelliseen elämään

60 minuuttia liikuntaa päivässä pelastaa henkiä

Tutoriaali Emil Granbomin kanssa

Tutoriaali Emil Granbomin kanssa

From tramp to snow

Maahan upotettavan trampoliinin asennus

Maahan upotettavan trampoliinin asennus

Koko perheen tarpeet huomioon ottaen

X

Evästeasetukset