Black Friday

d

h

m

s
Tietoa meistä

Tietoa meistä

North Trampolinen toiminnasta vastaa Avero AB, joka on myynyt laadukkaita trampoliineja vuodesta 2003 lähtien. Tavoitteenamme on tarjota markkinoiden parhaita ja turvallisimpia trampoliineja.

Perustimme North Trampolinen toteuttaaksemme vision trampoliinista, joka pystyy mihin tahansa.

 

Yrityksellämme on neljä perusarvoa:

 

1. Suorituskyvystä ei tingitä. Asiakkaidemme pitää voida elää täysillä. 
 
2. Suunnittelemme vain sellaisia tuotteita, joita käyttäisimme itse ja antaisimme lastemme käyttää. (Eikä meille kelpaa ihan mikä tahansa!) 
 
3. Täytämme ja ylitämme tiukimmatkin turvallisuusnormit. Maailman johtaviin kuuluvat riippumattomat testauslaitokset ovat testanneet ja sertifioineet kaikki tuotteemme (TÜV- ja CE-merkinnät). Emme koskaan tingi turvallisuudesta. 
 
4. Kannamme vastuun ympäristöstä. North Trampolinen tuotteet on tehty kestämään monta kertaa pidempään kuin halvat trampoliinit. Me hyödynnämme materiaaleja mahdollisimman hyvin ja olemme karsineet turhat kuljetukset pois. Meillä on vain tämä yksi planeetta – pidetään siitä huolta! Kun ostat trampoliinin meiltä, saat huolellisesti testatun tuotteen, joka on keskivertotrampoliinia kimmoisampi, kestävämpi ja turvallisempi. Koska me emme tahdo olla keskivertoja. 

 

/Olle Göransson
North Trampolinen perustaja


 

 


MADE FOR GREATNESS

 

Me uskomme, että ihmiset pystyvät ihmetekoihin. Ja me tahdomme tuotteidemme kannustavan kaikkia hyppijöitä kasvamaan täyteen mittaansa. Haluamme inspiroida nuorta sukupolvea uskomaan itseensä ja luottamaan taitoihinsa.  

  • Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi luomme erittäin turvallisia trampoliineja. Meillä on siitä palkintojakin todisteena! Trampoliiniemme jokainen osa täyttää tiukat laatuvaatimukset ja parantaa omalta osaltaan suorituskykyä. 

  • Inspiroimme sponsoroimalla nuoria johtajia ja hyviä esikuvia sekä järjestämällä tapahtumia, jotka kannustavat rohkeita ja lahjakkaita hyppijöitä kulkemaan omia polkujaan. 


North Trampoline tahtoo olla merkityksellinen, intohimoinen ja uraauurtava.  
 

 

Avero Group


Avero AB vastaa myös Ruotsin suurimman laatutrampoliinien jälleenmyyjän Studsexpertenin (www.studsexperten.se)  toiminnasta.

Lisäksi meillä on tytäryhtiöt Norjassa (www.hoppeeksperten.no), Tanskassa (www.hoppeeksperten.dk), Saksassa (www.trampolinfabrik.de) ja Suomessa (www.pomppumestari.fi).
 
s