1. Pääsivulle
  2.  | 
  3. Trampoliinit
  4.  | 
  5. Trampoliini North Adventurer

Trampoliini North Adventurer

★★★★ ★★★★★ 20 arvostelua

Erinomainen trampoliini erinomaiseen hintaan. Tarkkaan harkittu turvajärjestelmä ja loistava kimmoisuus.
X
X

Toimitus 

Tuotteiden toimituskulut määritellään paketin painon ja koon mukaan:

0-5 kg maksaa 9 euroa

5-25 kg maksaa 19 euroa

25- kg maksaa 29 euroa

Toimituskulut päivittyvät automaattisesti kassalla tilauksesi yhteyteen.

 

Toimitusaikamme on 3-10 arkipäivää.

 

Posti toimittaa rahdin kotiinkuljetuksella. Mikäli et ole toimitushetkellä paikalla, Posti jättää tilauksesi pihalle/oven läheisyyteen ilman vastaanottajan kuittausta.

 

 

HUOMAA! Pienemmät paketit toimitetaan ja voidaan noutaa Postin lähimmästä palvelupisteestä tai pakettiautomaatista.

Lue lisää kotiintoimituksesta täällä >

 
 
Kysyttävää? Soita meille numeroon  0942 721 277 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@northtrampoline.fi

 

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
  • Soikea trampoliini
  • Helppokäyttöinen ja turvallinen sisäänkäynti
  • Tukeva runko
  • Helppo asennus
  • Ainutlaatuinen turvajärjestelmä
  • Pitkät takuuajat
 
TAKUUT

RUNKO

MATTO JA JOUSET

REUNASUOJUS

TURVAVERKKO

 
 

Laadukas trampoliini koko perheelle

Erinomainen trampoliini erinomaiseen hintaan. Sopii sekä lapsille että aikuisille. Tarkkaan harkittu turvajärjestelmä ja loistava kimmoisuus.

Adventurer sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneille hyppijäperheille. Soikealle trampoliinille on helppo löytää sopiva kolo, vaikka tilaa olisi rajallisesti. Kaartuva verkko tekee trampoliinista tilavamman tuntuisen ja kannustaa kaikenikäisiä kehittämään hyppimistaitojaan.

Jokainen päivä on seikkailu- tule ulos leikkimään!

 

Suuri hyppyala takaa hauskat hetket

Adventurerin dynaamiset ja pehmeät pomput ovat tarpeeksi kimmoisia jopa pienimpien hyppijöiden tarpeisiin. Soikea muoto sopii erilaisten temppujen, volttien ja akrobatialiikkeiden harjoitteluun, ja soikealla matolla on helppo hyppiä muita häiritsemättä.

 

Taivas on avoinna

Ulospäin kaartuva turvaverkko tekee trampoliinista ihanan ilmavan tuntuisen. Verkko kuuluu markkinoiden korkeimpiin ja on siksi erittäin turvallinen. Kestävä materiaali on UV-suojattu. 


 


 

Turvallisuus tuo itseluottamusta

Lasten turvallisuus on meille vanhemmille ensiarvoisen tärkeää. Hyvät varusteet ovat turvallisia, auttavat kehittymään ja tuovat iloa päivään. Adventurerin Spring Guard on ruotsalaisinsinöörien suunnittelema innovatiivinen turvajärjestelmä. Se estää hyppijöitä osumasta jousiin ja suojaa siten turhilta vahingoilta.

ARVOSTELUA

★★★★★★★★★★

Toimitus sujui toiveen mukaisesti. Huippu trampoliini koko perhe on samaa mieltä.

Terhi U
2019-08-21

★★★★★★★★★★

Toimitus oli nopea. Erittäin hyvä pomppia sekä lapsille että aikuisille. Suosittelen

Eija A
2019-07-25

★★★★★★★

Trampolinen har jag inget att klaga på. Mycket bra kvalitet. Däremot var leveransen av trampolinen under all kritik. Jag var tidigare i kontakt med er kundtjänst så ni är medvetna om detta fall. Hoppas ni ser över era avtal med Posti. Med vänlig hälsningarTove Mattsson

Tove M
2019-07-12

 
Vastaus:

Tack för din feedback! Jättetråkigt att det var så mycket strul med leveransen. Vi beklagar detta! Kul att höra i alla fall att ni har varit nöjda med vår studsmatta. Önskar er många roliga studs på trampolinen!


★★★★★★★★★★

Hyvä jousto hyvin tilaa hypyille kiva poistumisaukko ja tyylikkään näköinen. Etupäässä 12 vuotias tyttö sillä hyppii ja hyppii muutaman tunnin päivässä. Hänelle tosi tärkeä ostos.

Johanna M
2019-07-04

★★★★★★★★★★

Erinomainen sekä turvallinen trampoliini jo vähän kokeneemmille hyppijöille.

Kim R
2019-07-04

★★★★★★★

Yksi osa oli rikkinäinen. Toista osaa sai odottaa yli viikon iso pettymys lapsille. Muutenkin kehikko oli vaikea saada kokoon tarvitsi lekan. Oli paljon pienempi kuin mitat antoivat ymmärtää. Ei todellakaan hintansa värtti.

Anu D
2019-07-04

 
Vastaus:

Ikävä kuulla, ettet ole ollut tyytyväinen trampoliiniin. Trampoliinien mitat ovat rungon ulkomittoja, joten itse hyppyala jää hieman pienemmäksi. Toivottavasti olette saaneet uuden osan vaihdettua ja päässeet kuitenkin nauttimaan hypyistä!


★★★★★★★★★★

Erittäin nopea toimitus Selkeät ohjeet ja kokoamis video. Osat hyvin ja selkeästi pakattu. Korkea laatuinen turvallisuus huomioitu erittäin hyvin. Pyöreän runko-osan mihin pomppumatto kiinnitetäänputkien neliöpäiden kiinnitys tuotti pieniä ongelmia että sai paikoilleen toisiinsa sopivat putkipalat. MUTTA suosittelen ehdottomasti hankkimaan juuri tämän North Adventure Trampoliinin

Raija K
2019-07-02

★★★★★★★

Epäselvät ohjeet mm. Oviaukon sijoittamisesta ja osien yhteensopivuudesta kostautuvat myöhemmässä vaiheessa purkutyöllä ja uudelleen aloittamisella. 2 päivää trampoliinin kokoamiseen on aivan liikaa. Tämän perusteella emme suosittele. Ottakaa oppia Ikean ohjeista

Mari R
2019-06-23

 
Vastaus:

Kiitos jättämästäsi palautteesta! Ikävä kuulla, että olet kokenut ohjeet epäselviksi ja kokoaminen vei aikaa. Pyrimme päivittämään kokoamisohjeet mahdollisimman selviksi, joten palautteesi lähtee eteenpäin. Kokoamisohjeemme löytyvät myös videon muodossa, joihin ehdottomasti kannattaa tutustua.

Toivottavasti olette päässeet jo kuitenkin nauttimaan hypyistä!

Mukavaa kesää!


★★★★★★★★★★

Kotisivujen info on hyvä. Asiakaspalvelu vastasi nopeasti puheluun ja osasi jopa vastata myös lisäkysymyksiin tämä todella harvinaista HienoaTilaus ja maksaminen sujui normaalisti. Tiedot toimituksen etenemisestä tulivat @iin. Itse tuote tuli pihaan viikko tilauksesta. Sähköpostiin lähetetyn ohjevideon mukaan kasaaminen sujui ongelmitta parilta reippaalta tekijältä reilussa 2 tunnissa.Portaat tilattiin tuotteen yhteydessä ja ne tekevät käytöstä kovin paljon mukavampaa edulliseen hintaan.Tuote on juuri sellainen mitä haluttiin mahdollisimman iso laadukas turvallisuusasiat hyvin huomioitu ihan mahtavat pomput ja temput ilman kitinää ja nitinää. Suosittelen

Katriina L
2019-06-23

★★★★★★★★★★

Tuote on ollut todella hyvä ja laadukas. Asentaminen oli pääpiirteissään helppoa ja selkeää joskin joissakin kohdissa joutui hieman miettimään mistä kohdistaaukoista mitkäkin asiat menevät. Kokosin kirjallisen ohjeen mukaan en katsonut asennusvideota mikä varmasti olisi helpottanut asentamista. Asentaminen oli siinä määrin helppoa että varsinaisten asennusvirheiden mahdollisuus on hyvin pieni. Trampoliini on erittäin tukeva ja turvaverkko on jämäkkä. Soikea muoto ja 5 m:n pitkä sivu mahdollistaa myös parin voltin yhdistelmät ja on saanut lapsiltani isot kiitokset. Kannattaa hankkia heti myös lisävarusteista portaat jotka olivat hyvät itse hankin ne trampoliinin oston yhteydessä. Askelmat olivat sopivan leveät eivätkä pelkkiä putkia kuten joidenkin valmistajien trampoliineissa.Olen siis ollut erittäin tyytyväinen hankintaani.

Risto K
2019-06-20
Näytä kaikki 20 arvostelua
Koko 3,5 m 4,2 m 5,0 m
Jousien määrä 56 72 88
Paino kg 85 105 119
Pituus x leveys m 3,53 x 2,45 4,23 x 2,95 4,95 x 3,42
Korkeus cm 85 90 95
Reunasuojus mm 15 x 350  15 x 350  15 x 350 
Suositeltu enimmäiskuormitus  120 kg 120 kg 120 kg
CE-merkintä Kyllä Kyllä Kyllä

Käyttöopas
North Adventurer Assembly Manual


Kokoamisohje (video)
North Adventurer Assembly VideoX

Evästeasetukset