Trampoliini North Adventurer


North Adventurer

Erinomainen trampoliini erinomaiseen hintaan. Tarkkaan harkittu turvajärjestelmä ja loistava kimmoisuus Lue lisää

★★★★ ★★★★★ 21 arvostelut

Valitse malli


599 €

OSTA NYT!
699 €

OSTA NYT!
759 €

OSTA NYT!
759 €

OSTA NYT!

 • Hyvä valinta!


  Kassalla voit valita, haluatko maksaa tilauksesi kerralla vai osissa.
 • KASSALLE
 • Lisävarusteemme tekevät hyppimisestä entistä hauskempaa!
 • JATKA OSTOKSIA
TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
 • Soikea trampoliini
 • Helppokäyttöinen ja turvallinen sisäänkäynti
 • Tukeva runko
 • Helppo asennus
 • Ainutlaatuinen turvajärjestelmä
 • Pitkät takuuajat
 
TAKUUT

RUNKO

MATTO JA JOUSET

REUNASUOJUS

TURVAVERKKO

 

 

 

Laadukas trampoliini koko perheelle

Erinomainen trampoliini erinomaiseen hintaan. Sopii sekä lapsille että aikuisille. Tarkkaan harkittu turvajärjestelmä ja loistava kimmoisuus.

Adventurer sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneille hyppijäperheille. Soikealle trampoliinille on helppo löytää sopiva kolo, vaikka tilaa olisi rajallisesti. Kaartuva verkko tekee trampoliinista tilavamman tuntuisen ja kannustaa kaikenikäisiä kehittämään hyppimistaitojaan.

Jokainen päivä on seikkailu- tule ulos leikkimään!
- Ominaisuudet ja Toiminnot -


Suuri
hyppyala

Helppokäyttöinen
sisään- ja uloskäynti

Vankka ja
kestävä runko

Ainutlaatuinen
turva-
järjestelmä

Helppo 
koota

Pitkät
takuuajat

 

ADVENTURER AQUA 5,0 m – Limited Edition

Nyt löydät North Adventurer trampoliinin trendikkäässä Aqua värissä. North Adventurer Aqua kutsuu niin pienet kuin suuretkin värikkäisiin pomppuihin. Kesä on vihdoinkin täällä, joten eikun pomppimaan.
Adventurer Aqua 5,0m trampoliinia löytyy vain rajoitettu erä.

 

Suuri hyppyala takaa hauskat hetket

Adventurerin dynaamiset ja pehmeät pomput ovat tarpeeksi kimmoisia jopa pienimpien hyppijöiden tarpeisiin. Soikea muoto sopii erilaisten temppujen, volttien ja akrobatialiikkeiden harjoitteluun, ja soikealla matolla on helppo hyppiä muita häiritsemättä.

 

Taivas on avoinna

Ulospäin kaartuva turvaverkko tekee trampoliinista ihanan ilmavan tuntuisen. Verkko kuuluu markkinoiden korkeimpiin ja on siksi erittäin turvallinen. Kestävä materiaali on UV-suojattu. 


 


 

Turvallisuus tuo itseluottamusta

Lasten turvallisuus on meille vanhemmille ensiarvoisen tärkeää. Hyvät varusteet ovat turvallisia, auttavat kehittymään ja tuovat iloa päivään. Adventurerin Spring Guard on ruotsalaisinsinöörien suunnittelema innovatiivinen turvajärjestelmä. Se estää hyppijöitä osumasta jousiin ja suojaa siten turhilta vahingoilta.

Tekniset tiedotKoko 3,5 m 4,2 m 5,0 m
Jousien määrä 56 72 88
Paino kg 85 105 119
Pituus x leveys m 3,53 x 2,45 4,23 x 2,95 4,95 x 3,42
Korkeus cm 85 90 95
Reunasuojus mm 15 x 350  15 x 350  15 x 350 
Suositeltu enimmäiskuormitus  120 kg 120 kg 120 kg
CE-merkintä Kyllä Kyllä Kyllä

Käyttöopas
North Adventurer Assembly Manual


Kokoamisohje (video)
North Adventurer Assembly Video


ARVOSTELUT

★★★★★★★★★★

Toimitus sujui toiveen mukaisesti. Huippu trampoliini koko perhe on samaa mieltä.

Terhi U
2019-08-21

★★★★★★★★★★

Toimitus nopea ja muutenkin esimerkillinen. Tuotteeseen olen ollut varsin tyytyväinen ja vastannut kaikkia odotuksiani. Jos jostain on pakko keksiä jotain kehityksen paikkaa niin suojaverkon kasausohjeet selkeämmäksi.

Pasi L
2019-08-14

★★★★★★★★★★

Toimitus oli nopea. Erittäin hyvä pomppia sekä lapsille että aikuisille. Suosittelen

Eija A
2019-07-25

★★★★★★★

Trampolinen har jag inget att klaga på. Mycket bra kvalitet. Däremot var leveransen av trampolinen under all kritik. Jag var tidigare i kontakt med er kundtjänst så ni är medvetna om detta fall. Hoppas ni ser över era avtal med Posti. Med vänlig hälsningarTove Mattsson

Tove M
2019-07-12

 
Vastaus:

Tack för din feedback! Jättetråkigt att det var så mycket strul med leveransen. Vi beklagar detta! Kul att höra i alla fall att ni har varit nöjda med vår studsmatta. Önskar er många roliga studs på trampolinen!


★★★★★★★★★★

Hyvä jousto hyvin tilaa hypyille kiva poistumisaukko ja tyylikkään näköinen. Etupäässä 12 vuotias tyttö sillä hyppii ja hyppii muutaman tunnin päivässä. Hänelle tosi tärkeä ostos.

Johanna M
2019-07-04

★★★★★★★★★★

Erinomainen sekä turvallinen trampoliini jo vähän kokeneemmille hyppijöille.

Kim R
2019-07-04

★★★★★★★

Yksi osa oli rikkinäinen. Toista osaa sai odottaa yli viikon iso pettymys lapsille. Muutenkin kehikko oli vaikea saada kokoon tarvitsi lekan. Oli paljon pienempi kuin mitat antoivat ymmärtää. Ei todellakaan hintansa värtti.

Anu D
2019-07-04

 
Vastaus:

Ikävä kuulla, ettet ole ollut tyytyväinen trampoliiniin. Trampoliinien mitat ovat rungon ulkomittoja, joten itse hyppyala jää hieman pienemmäksi. Toivottavasti olette saaneet uuden osan vaihdettua ja päässeet kuitenkin nauttimaan hypyistä!


★★★★★★★★★★

Erittäin nopea toimitus Selkeät ohjeet ja kokoamis video. Osat hyvin ja selkeästi pakattu. Korkea laatuinen turvallisuus huomioitu erittäin hyvin. Pyöreän runko-osan mihin pomppumatto kiinnitetäänputkien neliöpäiden kiinnitys tuotti pieniä ongelmia että sai paikoilleen toisiinsa sopivat putkipalat. MUTTA suosittelen ehdottomasti hankkimaan juuri tämän North Adventure Trampoliinin

Raija K
2019-07-02

★★★★★★★

Epäselvät ohjeet mm. Oviaukon sijoittamisesta ja osien yhteensopivuudesta kostautuvat myöhemmässä vaiheessa purkutyöllä ja uudelleen aloittamisella. 2 päivää trampoliinin kokoamiseen on aivan liikaa. Tämän perusteella emme suosittele. Ottakaa oppia Ikean ohjeista

Mari R
2019-06-23

 
Vastaus:

Kiitos jättämästäsi palautteesta! Ikävä kuulla, että olet kokenut ohjeet epäselviksi ja kokoaminen vei aikaa. Pyrimme päivittämään kokoamisohjeet mahdollisimman selviksi, joten palautteesi lähtee eteenpäin. Kokoamisohjeemme löytyvät myös videon muodossa, joihin ehdottomasti kannattaa tutustua.

Toivottavasti olette päässeet jo kuitenkin nauttimaan hypyistä!

Mukavaa kesää!


★★★★★★★★★★

Kotisivujen info on hyvä. Asiakaspalvelu vastasi nopeasti puheluun ja osasi jopa vastata myös lisäkysymyksiin tämä todella harvinaista HienoaTilaus ja maksaminen sujui normaalisti. Tiedot toimituksen etenemisestä tulivat @iin. Itse tuote tuli pihaan viikko tilauksesta. Sähköpostiin lähetetyn ohjevideon mukaan kasaaminen sujui ongelmitta parilta reippaalta tekijältä reilussa 2 tunnissa.Portaat tilattiin tuotteen yhteydessä ja ne tekevät käytöstä kovin paljon mukavampaa edulliseen hintaan.Tuote on juuri sellainen mitä haluttiin mahdollisimman iso laadukas turvallisuusasiat hyvin huomioitu ihan mahtavat pomput ja temput ilman kitinää ja nitinää. Suosittelen

Katriina L
2019-06-23
Näytä kaikki 21 arvostelut

OSTA North Adventurer!


Autamme mielellämme.