Trampoliini North Adventurer

100€ alennus!

North Adventurer

Erinomainen trampoliini erinomaiseen hintaan. Tarkkaan harkittu turvajärjestelmä ja loistava kimmoisuus Lue lisää

★★★★ ★★★★★ 13 arvostelut

Valitse malli


599 € 499 €

OSTA NYT!
639 € 539 €

OSTA NYT!
689 € 589 €

OSTA NYT!
689 € 589 €

OSTA NYT!

 • Hyvä valinta!


  Kassalla voit valita, haluatko maksaa tilauksesi kerralla vai osissa.
 • KASSALLE
 • Lisävarusteemme tekevät hyppimisestä entistä hauskempaa!
 • JATKA OSTOKSIA
TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
 • Soikea trampoliini
 • Helppokäyttöinen ja turvallinen sisäänkäynti
 • Tukeva runko
 • Helppo asennus
 • Ainutlaatuinen turvajärjestelmä
 • Pitkät takuuajat
 
TAKUUT

RUNKO

MATTO JA JOUSET

REUNASUOJUS

TURVAVERKKO

 

 

 

Laadukas trampoliini koko perheelle

Erinomainen trampoliini erinomaiseen hintaan. Sopii sekä lapsille että aikuisille. Tarkkaan harkittu turvajärjestelmä ja loistava kimmoisuus.

Adventurer sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneille hyppijäperheille. Soikealle trampoliinille on helppo löytää sopiva kolo, vaikka tilaa olisi rajallisesti. Kaartuva verkko tekee trampoliinista tilavamman tuntuisen ja kannustaa kaikenikäisiä kehittämään hyppimistaitojaan.

Jokainen päivä on seikkailu- tule ulos leikkimään!
- Ominaisuudet ja Toiminnot -


Suuri
hyppyala

Helppokäyttöinen
sisään- ja uloskäynti

Vankka ja
kestävä runko

Ainutlaatuinen
turva-
järjestelmä

Helppo 
koota

Pitkät
takuuajat

 

ADVENTURER AQUA 5,0 m – Limited Edition

Limited edition color, Adventurer Aqua, in 5,0 m.

 

Suuri hyppyala takaa hauskat hetket

Adventurerin dynaamiset ja pehmeät pomput ovat tarpeeksi kimmoisia jopa pienimpien hyppijöiden tarpeisiin. Soikea muoto sopii erilaisten temppujen, volttien ja akrobatialiikkeiden harjoitteluun, ja soikealla matolla on helppo hyppiä muita häiritsemättä.

 

Taivas on avoinna

Ulospäin kaartuva turvaverkko tekee trampoliinista ihanan ilmavan tuntuisen. Verkko kuuluu markkinoiden korkeimpiin ja on siksi erittäin turvallinen. Kestävä materiaali on UV-suojattu. 


 


 

Turvallisuus tuo itseluottamusta

Lasten turvallisuus on meille vanhemmille ensiarvoisen tärkeää. Hyvät varusteet ovat turvallisia, auttavat kehittymään ja tuovat iloa päivään. Adventurerin Spring Guard on ruotsalaisinsinöörien suunnittelema innovatiivinen turvajärjestelmä. Se estää hyppijöitä osumasta jousiin ja suojaa siten turhilta vahingoilta.

Tekniset tiedotKoko 3,5 m 4,2 m 5,0 m
Jousien määrä 56 72 88
Paino kg 85 105 119
Pituus x leveys m 3,53 x 2,45 4,23 x 2,95 4,95 x 3,42
Korkeus cm 85 90 95
Reunasuojus mm 15 x 350  15 x 350  15 x 350 
Suositeltu enimmäiskuormitus  120 kg 120 kg 120 kg
CE-merkintä Kyllä Kyllä Kyllä
KÄYTTÖOPAS

North Adventurer Assembly Manual

Kokoamisohje (video)
North Adventurer Assembly Video


ARVOSTELUT

★★★★★★★

Epäselvät ohjeet mm. Oviaukon sijoittamisesta ja osien yhteensopivuudesta kostautuvat myöhemmässä vaiheessa purkutyöllä ja uudelleen aloittamisella. 2 päivää trampoliinin kokoamiseen on aivan liikaa. Tämän perusteella emme suosittele. Ottakaa oppia Ikean ohjeista

Mari R
2019-06-23

 
Vastaus:

Kiitos jättämästäsi palautteesta! Ikävä kuulla, että olet kokenut ohjeet epäselviksi ja kokoaminen vei aikaa. Pyrimme päivittämään kokoamisohjeet mahdollisimman selviksi, joten palautteesi lähtee eteenpäin. Kokoamisohjeemme löytyvät myös videon muodossa, joihin ehdottomasti kannattaa tutustua.

Toivottavasti olette päässeet jo kuitenkin nauttimaan hypyistä!

Mukavaa kesää!


★★★★★★★★★★

Kotisivujen info on hyvä. Asiakaspalvelu vastasi nopeasti puheluun ja osasi jopa vastata myös lisäkysymyksiin tämä todella harvinaista HienoaTilaus ja maksaminen sujui normaalisti. Tiedot toimituksen etenemisestä tulivat @iin. Itse tuote tuli pihaan viikko tilauksesta. Sähköpostiin lähetetyn ohjevideon mukaan kasaaminen sujui ongelmitta parilta reippaalta tekijältä reilussa 2 tunnissa.Portaat tilattiin tuotteen yhteydessä ja ne tekevät käytöstä kovin paljon mukavampaa edulliseen hintaan.Tuote on juuri sellainen mitä haluttiin mahdollisimman iso laadukas turvallisuusasiat hyvin huomioitu ihan mahtavat pomput ja temput ilman kitinää ja nitinää. Suosittelen

Katriina L
2019-06-23

★★★★★★★★★★

Tuote on ollut todella hyvä ja laadukas. Asentaminen oli pääpiirteissään helppoa ja selkeää joskin joissakin kohdissa joutui hieman miettimään mistä kohdistaaukoista mitkäkin asiat menevät. Kokosin kirjallisen ohjeen mukaan en katsonut asennusvideota mikä varmasti olisi helpottanut asentamista. Asentaminen oli siinä määrin helppoa että varsinaisten asennusvirheiden mahdollisuus on hyvin pieni. Trampoliini on erittäin tukeva ja turvaverkko on jämäkkä. Soikea muoto ja 5 m:n pitkä sivu mahdollistaa myös parin voltin yhdistelmät ja on saanut lapsiltani isot kiitokset. Kannattaa hankkia heti myös lisävarusteista portaat jotka olivat hyvät itse hankin ne trampoliinin oston yhteydessä. Askelmat olivat sopivan leveät eivätkä pelkkiä putkia kuten joidenkin valmistajien trampoliineissa.Olen siis ollut erittäin tyytyväinen hankintaani.

Risto K
2019-06-20

★★★★★★★★★

Asiakaspalvelu kiitettävä. Video ohje kokoamisesta erittäin tarpeellinen ja hyvä lisä. Kokoomis videota voisi viellä hioa. Piti koota ja purkaa muutamaan kertaan. Kokoomideen käymättä varata rutkasti aikaa. Sekä 2 hlö.

Heidi R
2019-05-24

★★★★★★★★★

Tuote hyvä ja laadukas. Turvaverkon kasausohje oli aikalailla puutteellinen huonosti kuvattu.

Kirsi T
2019-05-14

 
Vastaus:

Kiitos jättämästäsi arvostelusta ja palautteesta! Pyrimme parantamaan käyttöohjeita ja tekemään niistä mahdollisimman selkeät. Kokoamisohjeet löytyvät myös videon muodossa sivuiltamme.


★★★★★★★★★★

Laadukkaat osat ja yksinkertainen ja nopea koota. Tyytyväinen valintaan Tilaus ja toimitus asianmukaisestiSoikea muoto vähentää huomattavasti ylimääräisiä pomppijoita trampalta mutta ei vaikuta hyppyjen tekoon millään tavalla.

Sanna L
2019-05-10

★★★★★★★★★★

Ostopäätöstä tehdessäni päädyin lopulta North Trampolineen eikä sitä päätöstö ole tarvinnut katua. Kasaaminen oli vaivatonta ja osat sopivat toisiinsa täydellisesti. Laatuvaikutelma ensi hetkestä oli hyvä. Nyt tuotetta reilu kuukauden koeponnisteltua positiivinen mielikuva on vain vahvistunut. Trampoliinista on tullut koko perheen suosikkipaikka. Se antaa mukavat pomput niin perheen pienimmälle 3-vuotiaalle kuin reilu satakiloiselle isällekin. Ei nitinöitä eikä natinoita vain riemunkiljahduksia. Suosittelen lämpimästi

Jyrki V
2019-05-09

★★★★★★★★★★

Huipputuote, tilaa monenlaisille liikkeille ja sopii myös perheen pienimmille.

Lea H
2018-09-12

★★★★★★★★★★

Tilaukseen reagointi oli todella nopeaa. asiakaspalvelija soitti noin tunnin kuluttua tilauksesta ja sopi toimituksen yksityiskohdat. Toimitus oli perillä etuajassa, tuote oli helppo koota ja on todella laadukas. 10 arvosana tuotteesta ja asikaspalvelusta tähän mennessä,

Hannu G
2018-07-18

★★★★★★★★★★

Moikka! Trampoliini on jämäkkä ja on edukseen halvemmista malleista. Hyvä pomppu ja kohtuu hiljainen, vaikka pienen käytön jälkeen jousista alkoi kuulumaan enemmän ääntä, ei tosin häiritsevästi. Helppo koota ja osat sopivat toisiinsa. Myynnin yhteydessä olisi hyvä tarjota maa-ankkureita kiinnitykseen. Ossi 14 v: Turvallinen verrattuna muihin. 

Mikko L
2018-07-10
Näytä kaikki 13 arvostelut

OSTA North Adventurer!


Autamme mielellämme.