Pääsivulle / Trampoliinit /

Trampoliini North Challenger

North Challenger

Pidetty testivoittaja Challenger tarjoaa upeat pomput, riittävästi hyppyalaa ja mahdollisuuden säätää kimmoisuutta.

★★★★ ★★★★★ 4 arvostelut

 • Hyvä valinta!


  Kassalla voit valita, haluatko maksaa tilauksesi kerralla vai osissa.
 • KASSALLE
 • Lisävarusteemme tekevät hyppimisestä entistä hauskempaa!
 • JATKA OSTOKSIA
TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
 • Säädettävä kimmoisuus
 • HPS-turvajärjestelmä
 • 30 mm paksu reunasuojus
 • 190 cm korkea turvaverkko
 • Turvallinen kietaisumallinen sisäänkäynti
 
TAKUUT

RUNKO

MATTO JA JOUSET

REUNASUOJUS

TURVAVERKKO

 
 

Vain paras on kyllin hyvä

 

 

Ruotsin tekninen tutkimuslaitos on nimennyt Challengerin trampoliinitestinsä voittajaksi. Erinomaiset pomput, mukavan iso hyppyala, säädettävä kimmoisuus ja HPS-turvajärjestelmä tekevät siitä täydellisen koko perheen trampoliinin. Challengerin kyydissä kaikilla on kivaa! 

Come on, lets challenge gravity!

 

Vain mielikuvitus on rajana

 

Challengerin suuri hyppyala kutsuu temppuilemaan ja harjoittelemaan akrobatialiikkeitä. Sillä voi hioa volttitekniikkaa ja nauttia lähestulkoon lentämisestä. Se sopii sekä perhekäyttöön että freerunningin, new school-laskettelun ja vesilautailun harrastajille.  

 

Huolella suunniteltu turvaverkko

Challengerissa on erittäin turvallinen turvaverkko. Sen sisäänkäynti on kietaisumallinen, fiksut yksityiskohdat suojaavat sormia ja varpaita, ja kengät ja pikkutavarat voi pakata säilytystaskuun.  


 

Säädettävä kimmoisuus

 

Maton kimmoisuutta voi säätää lapsen painon mukaan. Pienille lapsille riittävät kevyet pomput, mutta isommat lapset kaipaavat enemmän kimmoisuutta. Sen saa aikaiseksi Challengerin mukana toimitettavilla jousenpidentimillä.   

VAHVA JA TUKEVA RUNKO

 

Trampoliinimme on tehty kestämään Pohjolan karuja sääolosuhteita. Challengerin mustaksi lakatussa rungossa on kaksinkertainen ruostesuoja sekä sisä- että ulkopinnalla. Rakenne on tarkkaan harkitty, ja laatu näkyy pienimmissäkin yksityiskohdissa.   

 


Turvallisuus tuo itseluottamusta

Lasten turvallisuus on meille vanhemmille ensiarvoisen tärkeää. Hyvät varusteet ovat turvallisia, auttavat kehittymään ja tuovat iloa päivään. Northin HPS on ruotsalaisinsinöörien suunnittelema innovatiivinen turvajärjestelmä. Se estää hyppijöitä osumasta jousiin ja suojaa siten turhilta loukkaantumisilta. 

 


ARVOSTELUT

★★★★★★★★

Asennus oli suhteellisen helppoa. Paketista puuttui yksi jousi. Naru ei riittänyt jousisuojan kutomiseen sisäpuolelta ja jätimmekin kiinnityksen tekemättä jotta roskat saa poistettua jousien välistä. Joustavuus ei ollut niin hyvä kuin odotimme pomput jäivät valitettavan latteiksi. Ulkonäkö tyylikäs.

Heidi T
2019-06-24

 
Vastaus:

Kiitos jättämästäsi arvostelusta! Challenger trampoliinin hyppymatto on itsessään aika jämäkkä, mutta mukana tulevilla jousenpidentimillä siitä saa tehtyä pehmeämmän ja joustavamman. Pidentimet voi halutessaan asentaa vaikka jokaiseen jouseen joustavuuden lisäämiseksi. Kiinnitysnaruja tulisi olla neljä ja niiden pitäisi riittää kiinnitykseen, kunhan verkon kiinnittää tiukasti. Laitoimme näistä sinulle sähköpostia. Mukavaa kesää!


★★★★★★★★★

Toimitus oli nopea. Suhteessa halpatrampoliineihin erittäin laadukas. Sisäkehän turvanarut jäivät vajaaksi niitä olisi pitänyt olla enemmän. Nippusiteistä useampi katkesi asennusvaiheessa ja niitä olisi saanut olla muutama ylimääräinen. Metallijaloissa oli paikoin maali kolhiintunut putken pintaan asti toivottavasti ei ala ruostumaan niistä kohdin.Trampoliini oli helppo koota kirjallisen ohjevihkosen avulla.

Sanna L
2019-05-27

 
Vastaus:

Kiitos palautteesta ja ikävä kuulla ongelmista asennusvaiheessa. Voit tehdä meille reklamaation kuvineen lähettämällä sähköpostia info@northtrampoline.fi. Mukava kuitenkin kuulla, että olette olleet muuten trampoliinin tyytyväisiä.


★★★★★★★★★★

Tarmpoliini itsessään on juuri niin laadukas kuin sopi odottaa. Sen sijaan lisäosana oleva sps-vaimennin irtoilee toistuvasti. Toimitus kesti reilun viikon jota voi pitää kohtuullisena. Jousien päällä olevassa suojuksesta puuttui 10 cm:n matkalta ommel. Reklamaatioon vastattiin nopeasti ja uusi suojus toimitettiin nopeasti.Sen sijaan kun otin yhteyttä yritykseenne ennen trampoliinin hankintaa sähköpostiini ei vastattu. Soitto puhelintukeenne oli myös heikkolaatuinen kokemuksena. Puhelimeen vastannut henkilö ei tuntunut tietävän oikein mitään myymistänne tuotteista. Kysyin mm. trampoliinin jousien pituutta ei vastausta. Hän ei tiennyt mitkä teidän trampoliinimalleistanne ovat verrannollisia keskenään esim. Challenger ja Explorer välillä. Hän ei tiennyt missä testissä Challenger oli voittanut ja milloin testi oli tehty.

Kalle J
2019-05-24

 
Vastaus:

Kiitos jättämästäsi palautteesta! Pahoittelumme, ettet ole saanut tarvitsemaasi apua. Meillä on sesongin aikana ollut auttavia käsiä asiakaspalvelussa, joille asiat ovat olleet vielä ymmärrettävästi uusia. Tällaisissa tapauksissa otamme tietysti aina asiasta selvää ja palaamme asiaan. Sps- järjestelmää koskien olemmekin laittaneet jo sähköpostia ja toivotaan, että ongelma ratkeaa pian! Mukava kuulla, että olet muuten trampoliinin laatuun tyytyväinen.

Mukavaa kesää!


★★★★★★★★★★

Tuote on erittäin hyvä ja turvallinen. Asiakaspalvelu loistavaa.

Anita A
2018-06-12
Näytä kaikki 4 arvostelut

Tekniset tiedot

Koko 3,0 m 3,6 m 4,3 m
Jousien määrä 64 80 96
Paino kg 112 129 144
Korkeus cm 85 90 90
Reunasuojus mm 30 x 400  30 x 400  30 x 400 
Suositeltu enimmäiskuormitus 150 kg 150 kg 150 kg
CE-merkintä Kyllä Kyllä Kyllä

 

Käyttöopas
North Challenger Assembly Manual


Assembly Video
North Challenger Assembly Video


Autamme mielellämme.