Trampoliinit /

Trampoliini North Challenger Low

North Challenger Low

Trampoliini, joka sulautuu hienosti pihaympäristöön! Low on maahanupotettava trampoliini, jossa on säädettävä hyppymatto ja erinomainen turvallisuus koko perheelle!

★★★★★ ★★★★★ 2 arvostelut

 • Hyvä valinta!


  Kassalla voit valita, haluatko maksaa tilauksesi kerralla vai osissa.
 • KASSALLE
 • Lisävarusteemme tekevät hyppimisestä entistä hauskempaa!
 • JATKA OSTOKSIA
TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
 • Pyöreä trampoliini
 • Maahan upotettava malli
 • HPS-turvajärjestelmä
 • Säädettävä kimmoisuus
 • Pitkät takuuajat
 
TAKUUT

RUNKO

MATTO JA JOUSET

REUNASUOJUS

TURVAVERKKO

 
 

Pihaympäristöön sulautuva malli

 

North Challenger Low on päivitetty versio Challenger Low Classicista. Pyöreä maahanupotettava malli suunniteltiin, koska asiakkaillamme oli tarve pihalle sulautuvaan trampoliiniin. Challenger Low-mallissa saat trampoliinin parhaat ominaisuudet kompaktissa paketissa: laadukkaat turvaominaisuudet, ainutlaatuisen hyppykokemuksen ja sulautuvan ulkonäön.

 

Sportinen trampoliini treenaamiseen ja leikkiin

 

North Challenger Low -trampoliini sopii useimmille hyppijöille. Low’s mukana toimitetaan jousenpidentimet, joilla hyppyjä voi säätää aikuisen treenaamiseen sopiviksi tai pehmentää pikkulapsen leikkiä varten. Tyylikäs matala malli ei häiritse olemassaolollaan pihaympäristössä. 

 

Turvaverkko, joka kestää

 

North-trampoliinit on varustettu yhdellä markkinoiden vahvimmalla turvaverkolla. Turvaverkossa on kestävät putket, laadukkaat kiinnikkeet ja paksu ja tiivis verkkomateriaali. Lisäksi, trampoliini on varustettu HPS-turvajärjestelmällä, joka estää käden tai jalan luiskahtamisen jousien väliin. 

Kaarevat tolpat jännitetään lasikuiturenkaisiin, jotka pitävät kokonaisuuden tiukkana ja turvallisena. Turvaverkon sisäänmenoaukon kohdalla verkot menevät limittäin, eli verkko pysyy aina turvallisesti kiinni.


 

Säädettävät hypyt

 

North Challenger Low’s mukana toimitetaan Northin jousenpidentimet, joiden avulla voit säätää jousia hyppääjän tarpeista riippuen.?Jousenpidentimien kanssa hypyistä tulee pehmeämmät, jolloin kevyet hyppijät aina 15 kilosta ylöspäin saavat kimmoisat hypyt. Ilman jousenpidentimiä Low sopii parhaiten 30–90 kg painaville hyppijöille. 

 


Turvallisuus tuo itseluottamusta

 

Turvallisuus on meille North Trampolinen edustajille ensiarvoisen tärkeää. Haluamme, että trampoliineillamme hyppivät lapset ja aikuiset tuntevat olonsa turvalliseksi. Siksi olemme lisänneet kaikkiin malleihimme erilaisia innovatiivisia turvaratkaisuja. Challenger HPS-turvajärjestelmä estää hyppijöitä osumasta runkoon ja jousiin. Myös paksu reunasuojus ja korkea verkko lisäävät turvallisuudentunnetta.

 


ARVOSTELUT

★★★★★★★★★★

Olemme olleet tyytyväisiä tuotteeseen. Tänään lokakuussa alkaa tulla ilmoja, jotta trampoliini täytyy pistää talviteloille. Mitkä osat kestävät pakkasta vai onko hyvä pakata jokainen osa lämpimään talven ajaksi? Kiitos etukäteen!

Hilkka M
2019-10-09

 
Vastaus:

Kiitos arvostelusta! Suosittelemme ottamaan trampoliinin pehmeät osat varastoon talveksi eli turvaverkko, reunasuojus ja hyppymatto. Näin niiden käyttöikä pidentyy. Rungon voi jättää huoletta ulos, sillä siinä on kaksinkertainen ruostesuoja.


★★★★★★★★★★

On vastannut odotuksia eli hyvin laadukas tuote. Toimitus tuli muutamassa päivässä ja vaikka osa paketeista oli hajonnut kuljetuksessa kaikki oli kunnossa.Asennusohjeessa oli muutama vähän epätarkasti kuvattu kohta mutta niistäkin selvittiin.

Jyri K
2019-07-29
Tekniset tiedot

Koko 3,0 m 3,6 m 4,3 m
Jousien määrä 64 80 96
Paino kg 112 133 151
Korkeus cm 28 28 28
Reunasuojus mm 30 x 400  30 x 400  30 x 400
Suositeltu enimmäiskuormitus 150 kg 150 kg 150 kg
CE-merkintä Kyllä Kyllä Kyllä

Käyttöopas
Challenger Low Assembly Manual
Challenger Low Safety Net Assembly Manual


Autamme mielellämme.