Pääsivulle / Trampoliinit /

Trampoliini North Explorer

North Explorer 2019

Tarjoaa voimakkaat pomput, joilla on hyvä harjoitella temppuja ja akrobatialiikkeitä. HPS-turvajärjestelmä.

★★★★ ★★★★★ 16 arvostelut

 • Hyvä valinta!


  Kassalla voit valita, haluatko maksaa tilauksesi kerralla vai osissa.
 • KASSALLE
 • Lisävarusteemme tekevät hyppimisestä entistä hauskempaa!
 • JATKA OSTOKSIA
TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
 • Soikea trampoliini
 • Sopii temppuiluun ja akrobatiaan 
 • HPS- turvajärjestelmä 
 • Säädettävä kimmoisuus
 • Pitkät takuuajat
 
TAKUUT

RUNKO

MATTO JA JOUSET

REUNASUOJUS

TURVAVERKKO

 
 

PREMIUM-TRAMPOLIINI URHEILIJOILLE

 

Explorer on supersuosittu temppuiluun ja akrobatiaan mieltyneiden käyttäjien parissa. Se takaa joustavat ja kimmoisat pomput sekä suuren hyppyalan, joka kutsuu lennokkaisiin hyppyihin ja temppuiluun.   

Koe vapaus. Koe Explorer!

 

SUURI HYPPYALA AKROBATIAAN JA TEMPPUILUUN

 

Explorerissa on suuri ja kutsuva matto. Soikea muoto sopii hyvin volttien ja temppusarjojen harjoitteluun esimerkiksi trampoliinivoimistelun, new school-laskettelun, lumilautailun, vesilautailun ja free runningin harrastajille.

 

Huolella suunniteltu turvaverkko

 

Explorerin turvaverkossa on erittäin turvallinen kietaisumallinen sisäänkäynti sekä sormia ja varpaita suojaavia yksityiskohtia. Kenkiä ja pikkutavaroita varten on säilytystasku. 


 

KIMMOISUUTTA JA SUORITUSKYKYÄ

 

Explorerin jouset on testattu huolella ja esijännitetty kauttaaltaan juuri sopivaksi. Se takaa voimakkaat, tasapainoiset ja korkeat hypyt, joita trampoliinin soikea muoto tukee entisestään.   

VAHVA JA TUKEVA RUNKO

 

Trampoliinimme on tehty kestämään Pohjolan karuja sääolosuhteita. Explorerin mustaksi lakatussa rungossa on kaksinkertainen ruostesuoja sekä sisä- että ulkopinnalla. Rakenne on tarkkaan harkittu ja laatu näkyy pienimmissäkin yksityiskohdissa.  

 


Turvallisuus tuo itseluottamusta

 

Ruotsalaisinsinöörit ovat kehittäneet trampoliinin mattoon ja verkkoon kolmiosaisen turvajärjestelmän, joka huolehtii hyppivien lasten turvallisuudesta. 


ARVOSTELUT

★★★★★★★★★★

Toiminta asiakaspalvelun kanssa oli ensiluokkaista iso kiitos siitä. Toimitus tuli erittäin nopeasti. Tuote oli odotetusti juuri sitä mitä haluttiin. Trampoliini on ollut kovassa käytössä ja kehuttu erittäin hyväksi

Niina H
2019-08-15

★★★★★★★★★★

Olen tyytyväinen trampoliiniin. Se on turvallinen ja tukeva. Kasaamisessa menee muutama tunti. Trampoliini on laadukas ja kokoamisohjeet hyvät. Lapset ovat innoissaan uudesta trampoliinista koska se tarjoaa pehmeät ja korkeat pomput sekä hyvin tilaa tempuille. Säädettävä kimmoisuus on hieno ominaisuus. Trampoliini joustaa pienemmänkin hyppijän 25kg lapsi alla kunnolla ja sillä on helpompi tehdä temppuja kuin jäykemmillä trampoliineilla.

Olli M
2019-07-15

★★★★★★★★★

Trampoliini on ihan mahtava Muoto ja koko mahdollistavat isojenkin lasten kunnon temppuilun ja kuulemma pomppu on loistava ihan paras. Toimitus oli nopea ja kasaaminen sujui mukavasti. Trampoliini on myös vaikuttanut muuten laadukkaalta mutta heti kättelyssä reunan pehmusteestasuojuksesta oli ratkennut yksi päällitikkaus ja tänään kyseinen sauma ratkesi kokonaan. Kuuluukohan sauman korjaus tai uusi pehmuste takuuseen Pehmusteelle on mitä luultavammin hypätty mutta mitään sen kummempaa kulumaa ei tässä ajassa voi syntyä.Yst. Kaisa

Kaisa H
2019-07-08

 
Vastaus:

Kiitos palautteestasi! Vika, joka on ollut tuotteessa alusta asti, menee takuuseen. Laitoimmekin asiasta jo viestiä. Mukava kuulla, että muuten olette olleet tyytyväisiä trampoliiniin! Kivoja pomppuhetkiä!


★★★★★★★★★★

Hyvä laatuinen korkeita hyppyjä ja ennen kaikkea turvallinen.

Ilkka R
2019-07-05

★★★★★★★★★

Muuten hyvä mutta kuljetus ohjautui väärin ja trampoliini ei saapunut ajallaan. Poika on kyllä tosi tyytyväinen.

Jani T
2019-07-04

★★★★★★★★★★

Tosi hyvä ja tukeva trampoliini. Kokoaminen oli aika helppoa ja nopeaa kunhan katsoi etukäteen asennusvideon ja seurasi ohjeita tarkasti.Trampoliinilla viihtyy kaikki perheen lapset 1-vuotiaasta 13-vuotiaaseen ja kuulemma temputkin onnistuvat todella hyvin verrattuna entisiin trampoliineihin.Trampoliinikoroke ja kiinnityssetti tekivät kokonaisuudesta vielä paremman.

Piia K
2019-07-04

★★★★★★★★★★

Turvallinen ja laadukas trampoliini. Hyvä ja ymmärrettävä kokoamisohje lukuunottamatta verkon kiinnitystä reunasuojukseen. Nopea toimitus. Musta väri tyylikäs ja soikean muodon ansiosta sopii pienemmällekin pihalle. Soikeana kannattaa ostaa 4.2 m koska 3.5 olisi liian pieni.

Minna P
2019-06-23

★★★★★★★★★★

Lasten mukaan erittäin hyvä trampoliini harjoitella akrobaattisia liikkeitä telinevoimisteluun cheeriin jne. Hyvät pomput muutenkin. Kaikki vähän parempaa kun normitrampassa: ei vetoketjua verkossa vasn sisäänmenoaukko ei vaaraa että jalka menee jousista läpi jne. Kokoamiseen hyvä varata 2 tuntia mutta asennusvideo oli hyvä.

Sirkku P
2019-05-17

★★★★★★★★★

MoikkaKasausohjeet olivat hyvät ja tuotteetosat hyvin laadukkaita.Muutama puute ja havainto:1Nippusiteet mustat reunasuojan kiinnitykseenpuolet hajoi kiinnityksessäMuovi kovettunut2Suojaverkon ja tarmoliininverkon kiinnittäminen mustalla narulla vaivaloistaepäselvä ohje.Mustat muovikiinnikkeet eivät mahtuneet valmiista verkon reijistä läpi.3LisävarustePorrastaso jossa ruskeat muovilankutmustat neliskanttiset kumit piti lyödä lankkujen sisäänliian tiukat ja osa lankkujen reunoista repesiMikä idea näilläRuuvin tuki4Asennustyökalupeltinen jakoavain.Ei tarpeeksi jämäkkä muttereiden vääntöönleuat pyöristyy herkästiKaiken kaikkiaan hyvä paketti

Jukka-Pekka S
2019-05-10

 
Vastaus:

Kiitos jättämästäsi palautteesta! Ikävää, että asennus ei sujunut mutkitta. Mikäli haluat reklamoida rikki menneet osat, laitathan meille viestiä osoitteeseen info@northtrampoline.fi niin autamme eteenpäin.


★★★★★★★★★★

Tilaukseni jälkeen sain soiton jossa varmistettiin että tuote voidaan toimittaa pihaan ilman vastaanottajan kuittausta työaikana Loistava asiakaspalvelu nopea toimitus ja erittäin laadukas trampolini. Kasaus vaatii keskittymistä ja nauhojen pujottelua vie paljon aikaa. Talvisäilytystä varten olisi hyvä olla saatavissa jokin laatikko muu kuin pahvilaatikot joissa trampolini toimitettiin. Lapsilta 65 ??

Markus R
2019-05-07
Näytä kaikki 16 arvostelut

Tekniset tiedot

Koko 3,5 m 4,2 m 5,0 m
Jousien määrä 64 80 96
Paino kg 112 133 151
Pituus x leveys m 3,5 x 2,45 4,2 x 2,95 5,0 x 3,42
Korkeus cm 85 95 100
Reunasuojus mm 30 x 400  30 x 400  30 x 400 
Suositeltu enimmäiskuormitus 150 kg 150 kg 150 kg
CE-merkintä Kyllä Kyllä Kyllä

Käyttöopas
Explorer Assembly Manual


Kokoamisohje (video)
North Explorer Assembly Video

Asennusvideo:


Autamme mielellämme.