Trampoliini NORTH Explorer

150€ alennus!

NORTH Explorer

Tarjoaa voimakkaat pomput, joilla on hyvä harjoitella temppuja ja akrobatialiikkeitä. HPS-turvajärjestelmä. Lue lisää

★★★★ ★★★★★ 10 arvostelut

Valitse malli


879 € 729 €

OSTA NYT!
949 € 799 €

OSTA NYT!
1 019 € 869 €

OSTA NYT!
1 019 € 869 €

OSTA NYT!

 • Hyvä valinta!


  Kassalla voit valita, haluatko maksaa tilauksesi kerralla vai osissa.
 • KASSALLE
 • Lisävarusteemme tekevät hyppimisestä entistä hauskempaa!
 • JATKA OSTOKSIA
TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
 • Soikea trampoliini
 • Sopii temppuiluun ja akrobatiaan 
 • HPS- turvajärjestelmä 
 • Säädettävä kimmoisuus
 • Pitkät takuuajat
 
TAKUUT

RUNKO

MATTO JA JOUSET

REUNASUOJUS

TURVAVERKKO

 

 

 

PREMIUM-TRAMPOLIINI URHEILIJOILLE

 

Explorer on supersuosittu temppuiluun ja akrobatiaan mieltyneiden käyttäjien parissa. Se takaa joustavat ja kimmoisat pomput sekä suuren hyppyalan, joka kutsuu lennokkaisiin hyppyihin ja temppuiluun.   

Koe vapaus. Koe Explorer!
- Ominaisuudet ja Toiminnot -


Suuri
hyppyala

Ainutlaatuinen
turva-
järjestelmä

Säädettävä
kimmoisuus

Helppo 
koota

Sopii
erilaisille
käyttäjille

Premium-
takuut

 

EXPLORER MAROON 5,0 m – Limited Edition

Limited edition color, Explorer Maroon, in 5,0 m.

 

SUURI HYPPYALA AKROBATIAAN JA TEMPPUILUUN

 

Explorerissa on suuri ja kutsuva matto. Soikea muoto sopii hyvin volttien ja temppusarjojen harjoitteluun esimerkiksi trampoliinivoimistelun, new school-laskettelun, lumilautailun, vesilautailun ja free runningin harrastajille.

 

Huolella suunniteltu turvaverkko

 

Explorerin turvaverkossa on erittäin turvallinen kietaisumallinen sisäänkäynti sekä sormia ja varpaita suojaavia yksityiskohtia. Kenkiä ja pikkutavaroita varten on säilytystasku. 


 

KIMMOISUUTTA JA SUORITUSKYKYÄ

 

Explorerin jouset on testattu huolella ja esijännitetty kauttaaltaan juuri sopivaksi. Se takaa voimakkaat, tasapainoiset ja korkeat hypyt, joita trampoliinin soikea muoto tukee entisestään.   

VAHVA JA TUKEVA RUNKO

 

Trampoliinimme on tehty kestämään Pohjolan karuja sääolosuhteita. Explorerin mustaksi lakatussa rungossa on kaksinkertainen ruostesuoja sekä sisä- että ulkopinnalla. Rakenne on tarkkaan harkittu ja laatu näkyy pienimmissäkin yksityiskohdissa.  

 


Turvallisuus tuo itseluottamusta

 

Ruotsalaisinsinöörit ovat kehittäneet trampoliinin mattoon ja verkkoon kolmiosaisen turvajärjestelmän, joka huolehtii hyppivien lasten turvallisuudesta. 

Tekniset tiedotKoko 3,5 m 4,2 m 5,0 m
Jousien määrä 64 80 96
Paino kg 112 133 151
Pituus x leveys m 3,5 x 2,45 4,2 x 2,95 5,0 x 3,42
Korkeus cm 85 95 100
Reunasuojus mm 30 x 400  30 x 400  30 x 400 
Suositeltu enimmäiskuormitus 150 kg 150 kg 150 kg
CE-merkintä Kyllä Kyllä Kyllä

KÄYTTÖOPAS

Explorer Assembly Manual

 

Kokoamisohje (video)
North Explorer Assembly Video


ARVOSTELUT

★★★★★★★★★★

Turvallinen ja laadukas trampoliini. Hyvä ja ymmärrettävä kokoamisohje lukuunottamatta verkon kiinnitystä reunasuojukseen. Nopea toimitus. Musta väri tyylikäs ja soikean muodon ansiosta sopii pienemmällekin pihalle. Soikeana kannattaa ostaa 4.2 m koska 3.5 olisi liian pieni.

Minna P
2019-06-23

★★★★★★★★★★

Lasten mukaan erittäin hyvä trampoliini harjoitella akrobaattisia liikkeitä telinevoimisteluun cheeriin jne. Hyvät pomput muutenkin. Kaikki vähän parempaa kun normitrampassa: ei vetoketjua verkossa vasn sisäänmenoaukko ei vaaraa että jalka menee jousista läpi jne. Kokoamiseen hyvä varata 2 tuntia mutta asennusvideo oli hyvä.

Sirkku P
2019-05-17

★★★★★★★★★

MoikkaKasausohjeet olivat hyvät ja tuotteetosat hyvin laadukkaita.Muutama puute ja havainto:1Nippusiteet mustat reunasuojan kiinnitykseenpuolet hajoi kiinnityksessäMuovi kovettunut2Suojaverkon ja tarmoliininverkon kiinnittäminen mustalla narulla vaivaloistaepäselvä ohje.Mustat muovikiinnikkeet eivät mahtuneet valmiista verkon reijistä läpi.3LisävarustePorrastaso jossa ruskeat muovilankutmustat neliskanttiset kumit piti lyödä lankkujen sisäänliian tiukat ja osa lankkujen reunoista repesiMikä idea näilläRuuvin tuki4Asennustyökalupeltinen jakoavain.Ei tarpeeksi jämäkkä muttereiden vääntöönleuat pyöristyy herkästiKaiken kaikkiaan hyvä paketti

Jukka-Pekka S
2019-05-10

 
Vastaus:

Kiitos jättämästäsi palautteesta! Ikävää, että asennus ei sujunut mutkitta. Mikäli haluat reklamoida rikki menneet osat, laitathan meille viestiä osoitteeseen info@northtrampoline.fi niin autamme eteenpäin.


★★★★★★★★★★

Tilaukseni jälkeen sain soiton jossa varmistettiin että tuote voidaan toimittaa pihaan ilman vastaanottajan kuittausta työaikana Loistava asiakaspalvelu nopea toimitus ja erittäin laadukas trampolini. Kasaus vaatii keskittymistä ja nauhojen pujottelua vie paljon aikaa. Talvisäilytystä varten olisi hyvä olla saatavissa jokin laatikko muu kuin pahvilaatikot joissa trampolini toimitettiin. Lapsilta 65 ??

Markus R
2019-05-07

★★★★★★★★★★

Kaikinpuolin laadukas - jos myös arvokas - trampoliini. Työläs koottava, mutta lopputuloksena varmasti markkinoiden turvallisin laite. Lasten mukaan parhaat pomput kaikista heidän kokeilemistaan trampoliineista, ja sellaisia on testattu kavereilla ja kaverinkavereilla paljon...

Jani H
2018-07-30

★★★★★★★

Hej! En del av produkten var skadad vi leverans. Tiden att sätta ihop produkten tog betydligt längre än vad som uppgets. Ett av argumentet för köpet var att man kan sätta ihop och plocka isär snabbt. Ungarna får avgöra om kvaliteten duger och om det var ett prisvärt köp. Mvh, Kaj

Kaj B
2018-06-14

 
Vastaus:

Hej Kaj, och tack för din feedback!

Det är tråkigt att höra att du fått vänta på din leverans och den var skadad vid leveransen. Om du vill göra en reklamation, kan du kontakta kundtjänsten via mejl. Adressen är info@northtrampoline.fi

Hoppas dina ungar kommer att gilla studsmattan i alla fall!


★★★★★★★★

Kasaus vaati melkoisesti aikaa 4-5h, eikä muutenkaan ollut helpoimmasta päästä. Vaatii useamman käsiparin. Itse trampoliini on kuitenkin hyvä, vaikkakin pienempi hyppyalaltaan kuin oletettiin. Varauksellinen suositus. Toki itsellä enemmän kasaus- kuin hyppykokemusta.

Jonna P
2018-06-13

★★★★★★★★★

Nopea toimitus perille asti. Hyvä seuranta. Hieman monimutkainen ja hidas kokoonpano verrattuna halvempiin malleihin. Turvallinen käyttää - jalka ei lipeä jousistolle. Tukeva, kestävän oloinen ja laadukkaan näköinen. Laaja joustoalue ja tilaa useammallekin henkilölle. Hyvä treenausalusta esim. cheerleadingiin ja freestylelaskijalle kun voltteja yms. harjoitellaan.

Timo L
2018-06-12

★★★★★★★★★★

Nopea toimitus ja hyvä yhteydenpito. Ja mikä tärkeintä, laadukas ja hintansa veroinen trampoliini, jolla uudetkin temput onnistuu :o Ainoana miinuksena narujen pujottelu, jota oli halpistrampoliinia enemmän. Tämäkin näkyy toki lopputuloksen turvallisuutena.

Marjo P
2018-05-30

★★★★★★★★★★

Erittäin hyvä trampoliini. Ei tosin halpa. Ainoa miinus oli, että trampoliinin mukana toimitettiin qr-koodi viimevuotisen mallin kasaamisohjeeseen. Tuota ohjetta noudattaen kasaus ei onnistu.

Petri M
2018-05-30

 
Vastaus:

Hei Petri,

ja suuri kiitos huomiostasi! Korjaamme asian. Muuten on kiva kuulla, että olette tyytyväisiä tuotteeseen.

Näytä kaikki 10 arvostelut

OSTA NORTH Explorer!


Autamme mielellämme.