Trampoliinit /

Trampoliini North Pioneer

North Pioneer

Urheilullinen ja superturvallinen!

★★★★★ ★★★★★ 15 arvostelut

  • Hyvä valinta!


    Kassalla voit valita, haluatko maksaa tilauksesi kerralla vai osissa.
  • KASSALLE
  • Lisävarusteemme tekevät hyppimisestä entistä hauskempaa!
  • JATKA OSTOKSIA
 
TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
  • Erinomainen kimmoisuus
  • Spring Guard -turvajärjestelmä
  • Mustaksi lakattu runko
  • Turvallinen kietaisumallinen sisäänkäynti 
 
TAKUUT

RUNKO

MATTO JA JOUSET

REUNASUOJUS

TURVAVERKKO

 
 

Urheilullinen ja superturvallinen NORTH Pioneer!

NORTH Pioneerissa on päivitetty muotoilu turvaverkossa ja tyylikkäät hihat tolpissa. Tämä supersiisti trampoliini takaa hauskat hyppyhetket useaksi kesäksi eteenpäin! 


Hyvät pomput houkuttelevat leikkimään

Hyvän trampoliinin tunnistaa kimmoisuudesta. Pioneerin erityisvalmisteiset jouset tekevät pompuista pehmeät ja dynaamiset ja nostavat pienimmätkin hyppijät uusiin korkeuksiin.

 

Areena ilmojen valtiaille

Kaareva turvaverkko kurkottaa kohti taivasta luoden areenan hyppijälle. Turvaverkko on reunasuojuksen sisäpuolella, mikä suojaa hyppijää parhaalla mahdollisella tavalla.

 

 

Turvallisuus tuo mielenrauhaa

Me vanhemmat tahdomme varmistaa, että lapsemme hyppivät turvallisesti. Ja kun hypimme itse, haluamme luottaa varusteidemme kestävyyteen. Northin innovatiivinen Spring Guard (SG) -turvajärjestelmä ottaa molemmat näkökohdat huomioon ja vastaa siten tarpeisiimme. SG estää varpaita ja sormia joutumasta kosketuksiin jousien kanssa. Pioneer takaa turvalliset ja kehittävät hyppyhetket sekä lapsille että aikuisille.


ARVOSTELUT

★★★★★★★★★★

Erittäin laadukas tuote ja nopea toimitus Asiakaspalvelu oli erinomainen soittivat ja infosivat heti tuoteviivästyksestä ja silti tuli nopeesti kotiintoimitus. Suosittelen ehdottomasti North Trampolinea

Mira L
2019-09-03

★★★★★★★★★

Asiakaspalvelu oli erinomaista. Tilaus vahvistettiin vielä puhelimitse ja kerrottiin yhden tuotteen olevan soveltumaton juuri tämän mallin trampoliinin kanssa. Siitä iso plussa että kyseistä tuotetta ei vain lähetetty. Trampoliini itsessään tukeva ja suhteellisen helposti koottava. Hiukan häiritsee kova natina joka alkoi kuulua pian ensimmäisten hiljaisten hyppykertojen jälkeen. Oletus oli että kalliimman luokan trampoliinit ovat markettiversioista hiljaisempisa.

Kirsi L
2019-08-14

 
Vastaus:

Mukavaa kuulla, että olet asiakaspalveluun ja tuotteeseen tyytyväinen. Useimmiten natina johtuu siitä, ettei trampoliini ole täysin suorassa. Pyytäisimmekin tarkastamaan asian ja tarvittaessa siirtämään trampoliinia niin, että se on täysin vaakatasossa. Mikäli sinulla tulee lisäkysyttävää, tavoitat meidät info@northtrampoline.fi. Mukavaa päivää!


★★★★★★★★★★

Trampoliini sen kokoaminen ja käyttö vastasivat hyvin tuotelupausta. Lapsi tykkää ja vetoketjuton turvaverkko toimii hyvin.

Marko J
2019-08-14

★★★★★★★★★★

Tilaus toimitettiin juuri niillä luvatuilla aikatauluilla ja tuote todettu hyväksi

PIRJO V
2019-07-28

★★★★★★★★★

Kokoomisessa on hyvä olla kaksi ihmistä. Paperisesta ohjeesta voisi tehdä selkeämmän. Videolta ohjeiden katsominen on hiukan työlästä kun joutuu kelailemaan edestakaisin. Videolla voisi olla selostus. Tramboliino on erittäin tyylikäs verrattuna muihin Etelä-Suomen tramboliinoihin. Pomput lähtee hyvin ilmaan ja kuukauden käytön jälkeen vaikuttaa turvalliselta kunhan noudattaa ohjeita.

Joonas P
2019-07-24

★★★★★★★★★★

Helppo kasata nätimpi kun muilla ja riittävän iso. Toimitus kesti luvatut 6 päivää ja maksu vasta sitten. Suosittelen.

Jani L
2019-07-24

★★★★★★★★★★

Laadukas trampoliini josta onollut paljoniloa kaiken ikäisille Hyvää asiakaspalvelua

Minttu L
2019-06-20

★★★★★★★★★★

HeiKaikki sujui todella helposti ja vaivattomastiKaikki osat ja suht helppo kasata.Poika aivan haltioissaan? ja minäkökäynyt pomppimassa vaikka lähemmäs 50v?T: Tiina

Tiina K
2019-06-20

★★★★★★★★★★

Tuote loistava ja laadukkaan oloinen. Aika helppo koota videon avulla. Kirjan kuva olisi voinut olla hiukan selkeämpi ja osissa voisi olla vaikka numerotarrat jotta löytyisi oikeat osat heti. Ruuvit ja mutterit oli hienosti ja selkeästi pakattu Toimitus olisi ollut todella nopeaa ellei paketti olisi kuljetusyrityksen mokan vuoksi seisoi terminaalissa 4 päivää.

Eva-Maria H
2019-05-30

★★★★★★★★★★

Olen erittäin tyytyväinen koko trampoliinin ostoprosessiin ja itse tuotteeseen. Nettisivuilta oli helppo valita tuote jonka halusin ja toimitus tuli kotipihalle erittäin nopeasti. Maksaa sai vasta kun tuote oli saatu sekin ihan hyvä juttu. Trampoliini oli helppo koota ja nyt on lastenlapsilla laadukas pomppimisalusta Kiitos

Kari L
2019-05-24
Näytä kaikki 15 arvostelut

Tekniset tiedot

Koko 3,0 3,6 4,3
Jousien määrä 54 72 88
Paino kg 68 105 119
Korkeus cm 85 90 95
Reunasuojus mm 340 380  380
Suositeltu enimmäiskuormitus  120 kg 120 kg 120 kg
CE-merkintä
Kyllä
Kyllä Kyllä


Käyttöopas
Pioneer Assembly Manual

 

Asennusvideo:


Autamme mielellämme.