1. Pääsivulle
  2. |
  3. Trampoliinit

Trampoliinit

Löydä täydellinen trampoliini sinulle ja perheellesi.

X

5 syytä valita north trampoline! 

  • Huippulaatuiset trampoliinit, suunniteltu ja kehitelty Ruotsissa
  • Innovatiiviset North Safety Systems -turvatoiminnot
  • Erinomainen suorituskyky North Performance Systemsin ansiosta
  • Pitkä käyttöikä ja reilut takuuajat
  • Enemmän boostia, enemmän hauskuutta!

Minkä kokoinen trampoliini minun kannattaa valita? 

Jotta voit maksimoida hyppyelämyksesi ja hauskanpidon, suosittelemme aina valitsemaan jonkun isoimmista kokovaihtoehdoistamme.

Jos sinulla on rajatusti tilaa, meiltä löytyy myös pienempiä malleja pihallesi.

Minkä mallin valitsen? Pyöreän, soikean vai suorakulmaisen? 

Klassinen, pyöreä muoto antaa ison ja leikkiin sopivan hyppyalan.
 
Soikea muoto tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja pitkänmallisen hyppyalan, joka soveltuu temppuihin ja voimisteluun.
 
Suorakulmaiset mallit on suunnattu hyppijöille, jotka haluavat parasta suorituskykyä!


Kestävä ja turvallinen trampoliini maksimoidulla suorituskyvyllä

 
MORE BOOST! – enemmän liikettä, enemmän energiaa!>

Meidän visiomme ja kunnianhimomme on luoda iloa ja terveyttä hyppijöille ympäri maailman. North Trampolinen trampoliinilla saat maailmanluokan hyppyelämyksen, joka boostaa liikettä ja aktiivisuutta sekä inspiroi ja kannustaa toimintaan ja leikkiin. Hyppyelämys boostaa myös vapauden tunnetta, hastaa rajojasi sekä vie hyppimisen seuraavalle tasolle.
 

More boost yksinkertaisesti!
 

 
Maailmanluokan hyppyelämys!

Olemme 100% omistautuneita antamaan sinulle maailmanluokan hyppyelämyksen. Kaikki North Trampolinen trampoliinit tulevat innovatiivisilla turvallisuustoiminnoilla, kestävällä laadulla ja korkealaatuisilla osilla.
 

Löydät valikoimastamme suuren tarjonnan trampoliineja eri muodoissa, koissa ja väreissä. Klassisen pyöreän, soikean trampoliinin tai ehkä panostat vielä korkeatasoisemman suorituskyvyn, suorakulmaiseen, trampoliiniin?
 

Myyntimenestystrampoliinimme Explorer on vuoden 2013 lanseeraamisesta lähtien ollut uskomattoman suosittu valinta, joka löytyy pyöreänä, soikeana tai suorakulmaisena trampoliinina. Pioneer puolestaan on täydellinen perustason malli aktiiviselle perheelle ja Pioneer tarjoaa pehmeän sekä leikkisän kimmoisuuden, joka sopii sekä pienemmille että suuremmille hyppijöille. Omistautuneelle hyppijälle, joka ehdottomasti haluaa pihatrampoliinien parasta, tarjoamme Performer-mallin – suorakulmaisen suorituskykyisen trampoliinin Ruotsissa valmistetuilla jousilla.


North Trampolinen trampoliini on varusteltu turvajärjestelmillä (NSS) ja useilla innovatiivisilla suorituskykyyn vaikuttavilla toiminnoilla (NPS), mikä mahdollistaa uudenlaisen turvallisuuden ja suorituskyvyn ulottuvuuden.
 

Jos tarvitset neuvontaa ennen ostopäätöstäsi, ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa sinua mielellään oikean trampoliinin valinnassa!
 

 

Trampoliinit ovat lähellä sydäntämme – ovatko ne myös sinulla?

Jaamme asiakkaiden lähettämiä kuvia ja videoita sosiaalisen median kanavissamme. Mikään ei tee meitä onnellisemmaksi kuin nähdä toisen ilo North Trampolinen parissa. Oletko kenties asettanut trampoliinisi pihallesi jollain luovammalla tavalla tai vaikkapa kuvannut, kun lapsesi hyppivät hauskalla tavalla trampoliinilla? Älä epäröi jakaa omat North Trampoline -kokemuksesi Facebook- tai Instagram -sivuillamme.
 

Jos sinulla on kysymyksiä, voit lähettää ne osoitteeseen info@northtrampoline.fi

 

X

Evästeasetukset