Parasta laatua ja turvallisuutta!

 
North Trampoline on takuulla turvallinen

North Trampoline tuotteiden suunnitellussa keskitytään tavallista enemmän laatuun, turvallisuuteen ja hyppyominaisuuksiin

North Trampoline trampoliinit ovat varustettu täysin uniikilla HPS -turvajärjestelmällä (Horizon Protection System), joka vie turvallisuuden uudelle tasolle. Trampoliinien hyppymatto on erityisen pitkä ja se pitää hyppijän erillään jousista.


Turvaverkko on North Trampoline trampoliineissa tavallista korkeampi. 190 cm:n korkeudellaan se tekee verkon yli pääsemisen lähes mahdottomaksi. Turvaverkko kiinnittyy reunasuojaan ja estää hyppijää joutumasta turvaverkon ja reunasuojan väliin.
 
Yksi trampoliini kaikille

North Trampolinen valikoima on laaja, joten löydät varmasti juuri oikean tuotteen tarpeisiisi. Minkälaisen trampoliinin haluaisit? Pyöreän vai ovaalin, pehmeillä vai jäntevillä hypyillä?

 

Me rakastamme trampoliineja – entä sinä?

Sosiaalisissa medioissamme jaamme kuvia ja videoita, joita asiakkaamme ovat lähettäneet meille. Mikään ei tee meitä iloisemmiksi kuin nähdessämme minkä riemun trampoliinimme voivat tuoda asiakkaillemme. Käytätkö ehkä trampoliiniasi luovalla tavalla tai löytyykö sinulta video trampoliinilla pomppimisesta? Älä epäröi jakaa näitä hetkiä kanssamme North Trampoline Facebookissa tai Instagramissa.

Jos sinulla tulee kysyttävää, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen info@northtrampoline.fi