1. Pääsivulle
 2.  | 
 3. Trampoliinit
 4.  | 
 5. Trampoline North Explorer

Trampoline North Explorer

★★★★★ ★★★★★ 10 arvostelua

 • Trampoliini, joka vie hyppimisesi seuraavalle tasolle!
 • Säädettävä joustavuus ja yksinkertainen asennus ilman ruuveja
 • Huippulaatua innovatiivisilla turvallisuustoiminnoilla
kaupan päälle (arvo 79:-)
X
X

Minkä kokoinen trampoliini minun kannattaa valita? 

Jotta voit maksimoida hyppyelämyksesi ja hauskanpidon, suosittelemme aina valitsemaan jonkun isoimmista kokovaihtoehdoistamme.

Jos sinulla on rajatusti tilaa, meiltä löytyy myös pienempiä malleja pihallesi.

Minkä mallin valitsen? Pyöreän, soikean vai suorakulmaisen? 

Klassinen, pyöreä muoto antaa ison ja leikkiin sopivan hyppyalan.
 
Soikea muoto tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja pitkänmallisen hyppyalan, joka soveltuu temppuihin ja voimisteluun.
 
Suorakulmaiset mallit on suunnattu hyppijöille, jotka haluavat parasta suorituskykyä!

Toimitus 

Tuotteiden toimituskulut määritellään paketin painon ja koon mukaan:

0-5 kg maksaa 9 euroa

5-25 kg maksaa 19 euroa

25- kg maksaa 29 euroa

Toimituskulut päivittyvät automaattisesti kassalla tilauksesi yhteyteen.

 

Toimitusaikamme on 3-10 arkipäivää.

 

Posti on yhteydessä puhelimitse ennen toimitusta. Mikäli et ole toimitusajankohtana paikalla, voit antaa Postille luvan jättää toimituksen pihalle myös ilman kuittausta.

 

 

HUOMAA! Pienemmät paketit toimitetaan ja voidaan noutaa Postin lähimmästä palvelupisteestä tai pakettiautomaatista.

Lue lisää kotiintoimituksesta täällä >

 
 
Kysyttävää? Soita meille numeroon  0942 721 277 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@northtrampoline.fi

 

SUORITUSKYKYÄ VOIMAKKAILLA HYPYILLÄ

North Trampoline’s Explorer rohkaisee viemään hyppimisen ja hauskanpidon seuraavalle tasolle. Samalla kun trampoliini sopii kaikenikäisille, on sen hypyt niin voimakkaat että kokeneempikin hyppijä voi kehittää taitojaan sillä. Tämä trampoliini ei tunne rajoja!
 


SÄÄDETTÄVÄ JOUSTAVUUS 

Explorerin säädettävä joustavuus antaa vapautta. Sillä saa trampoliinin kasvamaan hyppijän mukana pehmeämmistä hypyistä terävempiin.Tällä trampoliinilla mahdollisuudet ovat rajattomat!

 • Jousenpidentimien avulla hypyistä tulee täydelliset käyttötarkoitukseesi
 • Performance hyppymatto läpäisee ilman vaivatta, jolloin hyppysi kohoavat vieläkin korkeammalle
 • Varustettu suorituskykyisillä S700 jousilla antamaan optimaalinen hyppykokemus.

 North Performance Systems

 

VALITSE ERI MALLIEN JA VÄRIEN VÄLILLÄ 

North Trampoline Explorer trampoliinin voit valita mieleisessä mallissa ja värissä. Se on saatavilla perinteisenä pyöreänä trampoliinina, suosittuna ovaalina mallina tai urheilijoiden suosimana suorakulmaisena mallina. Tai miksi et valitsisi maahan upotettavaa mallia, joka sulautuu upeasti pihalle?

 • Pyöreä, ovaali tai suorakulmainen
 • Musta, petrooli tai maroon
 • Maahan upotettava tai tavallinen trampoliini

 

  North Trampoline’s Explorer model encourages taking the activity and fun of jumping on a trampoline to the next level.

INNOVATIIIVISET TURVARATKAISUT

Haluamme North Trampolinella suunnitella maailman turvallisimpia trampoliineja, jotta voit keskittyä oleelliseen; hyppimiseen ilman turhia riskejä. Laadun lisäksi olemme Explorer mallissa panostaneet turvallisuuteen erilaisin ratkaisuin:

 • Turvaverkon ja reunasuojan väli on suljettu niin, etteivät kädet tai jalat lipsahda ulkopuolelle. Myös pääsy jousiin on estetty
 • Turvanauha ohjaa hyppijän takaisin hyppymatolle
 • Kietaisumallinen sisäänkäynti pysyy suljettuna

 North Safety Systems 

YKSINKERTAINEN ASENNU 

Etkö ole koskaan koonnut trampoliinia? Siinä tapauksessa arvostat varmasti Explorer mallin helppoa asennusta, jossa ei ruuveja tai muttereita tarvita. Trampoliinin asennus käy puolta nopemmin kuin perinteisten trampoliinien kokoaminen. Muttereiden puuttumisen ja yksinkertaisen turvaverkon kiinnityksen ansiosta kokoaminen käy käden käänteessä.

 • Vaivaton kokoaminen ilman ruuveja tai muttereita
 • Turvaverkon nopea vetoketjukiinnitys ja yksinkertainen muovihattujen asennus tolppiin

ENNENNÄKEMÄTÖN LAATU 

Explorer trampoliinin laatu ylittää kaikki odotukset! Sen runko on suunniteltu erittäin tukevaksi, mikä mahdollistaa parhaan suorituskyvyn. Siinä on jopa kolminkertainen ruostesuoja mikä saa sen kestämään karuimmatkin sääolosuhteet. Suositeltu maksimipaino trampoliinissa on 110 kg, mutta trampoliini on testattu jopa 750 kg asti.

 • Erittäin tukeva runko voimakkaisiin hyppyihin
 • Kolminkertainen ruostesuoja sekä 10 vuoden takuu rungolle
 • Paksu UV-suojattu reunasuoja, joka on tehty kestämään
 • Kromivapaat jouset
 • Muodossaan jämäkästi pysyvä turvaverkko

NORTH JUMPGAMES

Pelissä voit seurata hyppyjäsi ja päästä jokaisen hypyn avulla lähemmäksi seuraavaa tasoa. Voit kilpailla ketä tahansa vastaan ympäri maailmaa ja seurata edistymistä pistetaulun avulla.

Peliin sisältyy vedenpitävä aktiivisuusmittari sekä kätevä ranneke, jonka avulla voi seurata hyppyjen määrää, korkeutta, kestoa, pyörähdyksiä, voltteja ja paljon muuta.
Jumpgames-sovellus on saatavilla ilmaiseksi App Storesta tai Google Playsta iOS ja Android laitteille.

 • Sisältyy North Explorer, Explorer Planet, Explorer Low ja North Performer trampoliineihin!

 

 

 

ARVOSTELUA

★★★★★★★★★★

Tuotteen tilaaminen oli mutkatonta ja toimitus saapui sovitusti kotiovelle. Trampoliini oli melko helppo koota ja se on ollut erittäin käytetty ja pidetty. Suosittelen kaikin puolin.

Wilma J
2020-09-29

★★★★★★★★★★

Tukeva laatutramppa. Lasten mielestä pomppii hyvin ja korkealle. Sopii voltteihin. Myös perheen aikuisille mielekäs pomppupaikka. Ehkä vaikeampi siivota roskia vetoketjun vuoksi, mutta turvallisuus menee tässä edelle. Asiakaspalvelu sujuvaa, ystävällistä ja asiakasta kuuntelevaa.

Laura R
2020-09-01

★★★★★★★★★★

Trampoliini on täyttänyt kaikki odotuksemme täydellisesti. Lapset käyttää sitä päivittäin ja pomppu kulkee hurjiinkin temppuihin. Ainoastaan koko olisi tässä ovaalissa mallissa saanut olla hieman isompi. Asiakaspalvelu ja toimitus toimi moitteettomasti. Olemme olleet tyytyväisiä.

miia r
2020-08-27

★★★★★★★★★★

Todella tyytyväinen hankintaan. Kokoaminen kävi helposti ja video-ohjeet olivat mukavat seurata. Hyppytuntuma on napakka ja sopii isommallekin temppuilijalle. Turvaverkon aukko on varmatoiminen, koska sulkeutuu automaattisesti.

Ari S
2020-08-20

★★★★★★★★★★

Erinomainen trampoliini. Myös verkkokaupan esittelyt ok. Itselle epäselväksi jäi vain oviaukon tarkka kuvaus eli siihen tarkemmat kuvat. Ovaalin mallisen trampoliinin kokoaminen erittäin hankalaa videot ja ohjeet aivan liian epätarkat ja varsinkin kaikenlaisten kohdistusmerkkien puute osissa teki kokoamista hidasta kun joutui välillä purkimaan. Kaikki vetoketjut olivat joko eri mittaisia tai sitten vetoketjujen välit olivat eri mittaisia ja mistään ei selvinnyt oikea aloituskohta Muuten kaikki ok eikä mitään osia puuttunut

Minna V
2020-08-20

★★★★★★★★★★

Hyvät ponput, hyvä aspa, hyvä tuote, lapset diggas.- HS

Harri S
2020-08-20

★★★★★★★★★★

On kyllä ollut upea vehje. Jo paketin purkamisesta lähtien näkyi selkeä laatu tuotteessa. Kasaamiseen tarvitsee apua mutta sitä ei heti ollut saatavilla. Sain kasattua yksin kuitenkin turvaverkkojen pystytykseen asti. Jätin joka kolmannen jousen laittamatta niin parempi lapsille. Kyllä siinä aikuinen mieskin vielä varovasti pomppii mutta hitusen löysä minulle näillä asetuksilla. Kesän se on tuossa ollut kovassa käytössä niin sateella kuin paisteessa mutta ei missään käytön jälkiä. Vetoketjuton kulku ehdoton plussa. Ei unohdu auki eikä hajoavia osia. Laatu tuo mukanaan painavuuden eli eipä tuota turhaan siirrellä. En tiedä suositellaanko mutta upotin jalat 10cm maan alle että helpompi leikata nurmi myös alta ja samalla tramppa pysyy trombissakin paikallaan. Laadukkuus paistaa silmämääräisesti verrattuna myös muihin premium merkkeihin. Naapurustossa lähes kaikilla trampat mutta jotenkin lapset ajautuvat meidän pihalle kun on niin paljon paremmat pomput.... Suosittelen

Arda B
2020-08-20

 
Vastaus:

Palautettasi oli ilo lukea! Suosittelemme käyttämään kaikkia jousia trampoliinissa ja laittamaan tämän lisäksi jousenpidentimet jatkoksi, jos lapsille kaipaa pehmeämpiä hyppyjä. Pehmeimmän hyppymatosta saa asentamalla jousenpidentimet jokaiseen jouseen. Kun lapset kasvavat, voi jousenpidentimiä vähentää ja laittaa joka toiseen, kolmanteen jne. tai jopa ilman. 

Trampoliinin jalat voi hyvin upottaa nurmikkoon. Lisäpitävyyttä saa myös kiinnityssetin avulla, joka löytyy lisävarusteistamme. Myrskyn tullen suosittelemme kuitenkin aina ottamaan turvaverkon alas sekä hyppymaton pois.


★★★★★★★★★★

Riittävän suuri trampoliini isoillekin hypyille. Loistava jousitus. Meillä 10v hyppijälle laitettu lisäkoukut jousiin. Mikä parasta niin mahtuu ajamaan ruohon trampoliinin alta. Miinuksena kokoamisvaiheessa: keskikohta pitäisi olla merkittynä reunukseen, pomppuverkkoon ja suojaverkkoon, jotta kasaaminen olisi helpompaa.

Hanna-Mari V
2020-08-20

 
Vastaus:

Mukava kuulla, että trampoliini on mieluinen! Keskikohdan merkitseminen kaikkiin osiin selkeyttäisi kokoamista. Laitamme palautteen eteenpäin. Keskikohta on merkittynä hyppymaton lenkkeihin keltaisilla ompeleilla.


★★★★★★★★★★

Loistava tuote. Lapset pomppii innoissaan. Pomput kuulemma mahtavat.

Esa S
2020-08-20

★★★★★★★★★★

Erittäin hyvä trampoliini. Suosittelen. Toimitus meni niin kuin piti ja kasaaminen onnistui pojalla todella hyvin että ei tarvinut itse edes olla mukana.

Ilkka M
2020-08-20
Näytä kaikki 10 arvostelua

Tärkeimmät ominaisuudet

Tarkastele pääominaisuuksia

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Trampoline North Explorer
TAKUUT

RUNKO

MATTO JA JOUSET

REUNASUOJUS

TURVAVERKKO


Explorer Oval
Malli Explorer 350 Explorer 420 Explorer 500
Pituus / leveys (m) 3,5 x 2,45 4,2 x 2,95 5,0 x 3,45
Hyppyala (m2) 4 7,3 9,8
Korkeus trampoliini / turvaverkko (cm) 85 / 190 100 / 190 100 / 190
Paino (kg) 108 132 146
Jousien määrä 64 80 96
Reunasuojuksen leveys / paksuus (mm) 400 / 30 400 / 30 400 / 30
Rungon halkaisija / paksuus (mm) 44 / 2 50 / 2 50 / 2
Jalan halkaisija / paksuus (mm) 44 / 2 44 / 2 44 / 2
Suositeltu enimmäiskuormitus (kg) 110 110 110
Testattu (kg) 750 750 750
Mukana tikkaat Ei Ei Ei
Pakettien mitat 1 (cm , kg) 131 x 56 x 34 , 56 157 x 58 x 37 , 74 180 x 60 x 37 , 87
Pakettien mitat 1 (cm , kg) 125 x 48 x 30 , 58 150 x 50 x 25 , 65 173 x 50 x 24 , 67
CE-merkintä Kyllä Kyllä Kyllä
Sertifioinnit TÜV TÜV TÜV
Explorer Round
Malli Explorer 300 Explorer 360 Explorer 430
Leveys (m) 3 3,6 4,3
Hyppyala (m2) 3,9 6,2 9,7
Korkeus trampoliini / turvaverkko (cm) 85 / 190 95 / 190 95 / 190
Paino (kg) 109 123 138
Jousien määrä 64 80 96
Reunasuojuksen leveys / paksuus (mm) 400 / 30 400 / 30 400 / 30
Rungon halkaisija / paksuus (mm) 44 / 2 44 / 2 44 / 2
Jalan halkaisija / paksuus (mm) 42 / 2 42 / 2 42 / 2
Suositeltu enimmäiskuormitus (kg) 110 110 110
Testattu (kg) 750 750 750
Mukana tikkaat Ei Ei Ei
Pakettien mitat 1 (cm , kg) 128 x 56 x 34 , 57 153 x 57 x 37 , 69 176 x 57 x 37 , 81
Pakettien mitat 2 (cm , kg) 125 x 48 x 30 , 58 148 x 50 x 24 , 61 171 x 50 x 24 , 65
CE-merkintä Kyllä Kyllä Kyllä
Sertifioinnit TÜV TÜV TÜV
Explorer Rectangular
Malli Explorer 460
Pituus / leveys (m) 4,6 x 3,10
Hyppyala (m2) 8,9
Korkeus trampoliini / turvaverkko (cm) 100 / 190
Paino (kg) 170
Jousien määrä 100
Reunasuojuksen leveys / paksuus (mm) 400 / 30
Rungon halkaisija / paksuus (mm) 60 / 2
Jalan halkaisija / paksuus (mm) 44 / 2
Suositeltu enimmäiskuormitus (kg) 110
Testattu (kg) 750
Mukana tikkaat Ei
Pakettien mitat 1 (cm , kg) 190 x 55 x 20 , 53
Pakettien mitat 2 (cm , kg) 188 x 55 x 20 , 60
Pakettien mitat 3 (cm , kg) 164 x 53 x 26 , 66
CE-merkintä Kyllä
Sertifioinnit TÜV
Asennusvideo & Käyttöohje

 

 X

Evästeasetukset