Tuki  | 
  1. Tuotteet

FAQ

Miksi minun tulisi valita premium-trampoliini halvemman sijasta?

Haluamme, että tunnet hankkivasi turvallisen ja hienon trampoliinin, josta saat iloa moniksi vuosiksi eteenpäin. Kun kehitämme tuotteitamme, keskitymme laatuun, kestävyyteen ja turvallisuuteen. Trampoliiniemme rungot on suunniteltu kestäviksi ja vakaiksi, reunasuojuksemme ja turvaverkkomme ovat kulutuksen kestäviä sekä jouset tarkoin testattuja ja suunniteltuja istumaan täydellisesti trampoliinin kokoon ja muotoon. Trampoliinien jalat ovat jauhemaalattuja, mikä antaa lisäsuojan ruostetta vastaan. Trampoliinimme ovat CE-merkittyjä ja ne täyttävät asetetut lakivaatimukset. Testaamme lisäksi trampoliinimme sertifioiduissa testi-instituutioissa varmistaaksemme, että kaikki osat täyttävät korkeat laatuvaatimuksemme. Löydät lisätietoa toimintatavoistamme välilehden ”North-merkistä” alta.


Minkä kokoinen trampoliini minun tulisi valita?

Hyppyalan koot löydät jokaisen trampoliinimallin "Tuotetiedot"-välilehdeltä. Suosittelemme ostamaan niin suuren trampoliinin kuin tilan puolesta on mahdollista. Vaikka emme suosittele useamman hyppijän pomppivan trampoliinilla samanaikaisesti, tiedämme, että tämä ei tosielämässä aina toteudu. Isommat trampoliinit ovat tässä tapauksessa turvallisempia, koska niissä on suurempi ala liikkua ja pienempi riski yhteentörmäykseen. Mahdollisimman suuri tila on myös etuna temppujen tekemiseen ja treenaamiseen. Joustavuus eroaa hieman pienen ja suuren koon välillä. Pienemmässä mallissa hypyt ovat hieman nopeampia ja napakampia, sillä jouset ovat lähempänä hyppijää, kun taas isommassa mallissa hypyistä tulee hitaampia ja ilmavampia. Näin ollen sopiva koko ja malli riippuu perheen tarpeesta sekä siitä kuinka paljon pihalla on tilaa.


Minkä mallinen trampoliini minun kannattaa valita?

Trampoliinin mallin valinnassa on hyvä huomioida muutamia eri tekijöitä:

 

Pyöreä trampoliini

Pyöreä trampoliini on oikea klassikko. Pyöreän mallin etu on sen suuri hyppyala. Pyöreä muoto myös vetää hyppijän koko ajan keskelle, mikä auttaa siinä, että kokemattoman hyppijän on helpompi hallita hyppyjään eivätkä ne lähde vinoon.

 

Soikea trampoliini

Jos sinulla on rajallisesti tilaa pihallasi, voi soikea malli olla hyvä vaihtoehto, koska se on helpompi sijoittaa esimerkiksi pihan nurkkaan. Soikea muoto myös takaa erittäin hyvät hyppyominaisuudet. Jos lapset pitävät palloilla pelaamisesta trampoliinilla, toimii soikea trampoliini mainiosti esimerkiksi hauskana jalkapallokenttänä. Lisäksi soikea muoto soveltuu usein paremmin temppujen ja volttien tekoon, koska sen pitkulaisessa mallissa on riittävästi tilaa esimerkiksi takaperinvoltteihin.

 
Suorakulmainen trampoliini
 
Tutustu fantastiseen North Performer Revolution -malliimme. Korkeammat hypyt, kestävämpi runko ja pehmeämpi laskeutuminen. Olemme vieneet hyppimisen seuraavalle tasolle! Myös Explorer-perhe on kasvanut ja Explorer löytyy nyt myös suorakulmaisena. Tämä malli on täydellinen, jos haluat saada erittäin hyvät hypyt houkuttelevaan hintaan. North Athlete puolestaan on ammattitason trampoliini, joka on suunniteltu kokeneille hyppijöille, huippu-urheilijoille ja extreme-lajien harrastajille. Trampoliinissa ei ole turvaverkkoa ja se on lisäksi korkeampi kuin muut mallimme, joten se ei sovellu pienemmille lapsille.

Mistä näen trampoliinien tarkat koot?

Trampoliinien tarkat koot löydät jokaisen trampoliinimallin "Tuotetiedot"-välilehden alta.


Mitä trampoliinin annetulla koolla tarkoitetaan?

Annetut mitat tarkoittavat trampoliinin rungon halkaisijaa (ulkomitta). Soikean ja suorakulmaisen trampoliinin ilmoitettu mitta on pidemmän sivun halkaisija.


Kauan trampoliinin kokoamisessa menee?

Trampoliinin kokoamiseen kuluva aika riippuu mallista, mutta suosittelemme varaamaan aikaa asennukseen kahdelta ihmiseltä noin 2-4 tuntia seuraamalla asennusohjeita. Trampoliinin purkaminen syksyllä käy huomattavasti nopeammin. Kun kokoamisen on kerran tehnyt, sujuu seuraava kokoaminen yleensä nopeammin kuin ensimmäisellä kerralla. Youtube-kanavaltamme löytyy asennusvideot suurimpaan osaan malleista. Löydät videot myös jokaisen trampoliinin tuotesivulta.


Tarvitsenko turvaverkon?

Tavallisimmat loukkaantumiset trampoliinilla liittyvät turvaverkkoon tai pikemminkin sen puuttumiseen. Turvaverkko estää hyppijää putoamasta trampoliinilta. Kokemuksemme mukaan pienet lapset pitävät trampoliinilla leikkimisestä ja juoksemisesta yhtä paljon kuin hyppimisestä, jolloin turvaverkon tärkeys korostuu. Lisäksi turvaverkko lisää mahdollisuuksia trampoliinin käyttöön. Verkon avulla esimerkiksi pallot pysyvät mukana hyppyleikeissä.


Voiko trampoliinin jättää ulos talveksi?

Suosittelemme ottamaan turvaverkon, reunasuojuksen, hyppymaton ja jouset sisätiloihin talveksi, pidentääksesi niiden käyttöikää. On hyvä huolehtia, että osat ovat kuivia ennen niiden pakkaamista varastoon, jotta ne eivät homehdu. Osat on hyvä säilyttää kuivassa tilassa mihin tuholaisilla ei ole pääsyä. Monet säilyttävät rungon ulkona talven yli, mikä onnistuu ongelmitta. Haluamme kuitenkin suositella ottamaan myös rungon sisälle käyttöikää pidentääkseen. Jos asut meren lähettyvillä, suosittelemme purkamaan talveksi koko trampoliinin varastoon, jotta meri-ilmasto ei pääse vaikuttamaan trampoliinin osiin. Mikäli päätät säilyttää trampoliinin ulkona talven yli, tärkeintä on poistaa hyppymaton päälle kertynyt lumi. Painava lumi hyppymaton päällä venyttää jousia turhaan, mikä voi vaikuttaa niiden kimmoisuuteen, kun otat ne taas käyttöön.


Miten reunasuojus puhdistetaan?

Reunasuojus on helppo puhdistaa liinan, miedon saippuan (esimerkiksi mäntysuovan) ja haalean veden avulla.


Mikä on Pioneer ja Explorer -mallien ero?

Molemmat, North Pioneer ja North Explorer, löytyvät useassa mallissa ja koossa. Mallien erot koskevat rakennetta, kokoamisratkaisuja, kimmoisuutta ja materiaaleja. Kumpaan tahansa malliin päädytkin, voit olla varma, että trampoliini on turvallinen ja korkealuokkainen. North Pioneer on hyvä trampoliini, jota suosittelemme pienten lasten perheille ensitrampoliiniksi. Pioneer on nimittäin erityisesti suunnattu leikkiin ja "tavalliseen" hyppimiseen. Hyppymaton kimmoisuus on hyvin pehmeä, joten malli sopii hyvin pienimmille lapsille. Turvaverkko asettuu reunasuojuksen sisäpuolelle, mikä suojaa lasta joutumasta kosketuksiin jousien tai reunasuojuksen kanssa. Tämä vaikuttaa siihen, että trampoliinin kokoaminen on hieman enemmän aikaa vievää kuin Explorerin, mutta asennusvideomme avulla onnistut varmasti. Explorer sopii kaikille ikäryhmille säädettävän kimmoisuutensa ansiosta. Explorer on suunnattu hieman edistyneempään käyttöön, kuten treenaamiseen, akrobatiaan, temppuihin jne. North Explorer on rakenteeltaan jykevämpi ja kestävämpi. Lisäksi reunasuojuksessa ja turvaverkossa on ainutlaatuisia turvaratkaisuja. North Explorer on myös käyttäjäystävällisempi mitä tulee kokoamiseen.


Mikä on suorakulmaisen Explorerin ja Performer Revolutionin ero?

Molemmat trampoliinit ovat suorakulmaisia ja ne ovat tehty urheilullisille hyppijöille. Performer mahdollistaa korkeammat hypyt ja pehmeämmän laskeutumisen ja siinä on lisäksi tukevampi runko. Performerin hypyt sopivat erityisesti edistyneemmille hyppijöille, mutta myös nuoret hyppijät saavat hypyistä paljon irti. Jouset ovat Ruotsissa valmistetut ja täysin uniikit. Trampoliinin hyppymatto on ommeltu niin, että ilma pääsee hyppiessä virtaamaan maton läpi vaivatta. Tämä säästää hyppijän energiaa ja mahdollistaa pidemmän hyppimisajan.


Minne trampoliini kannattaa sijoittaa?

Trampoliini vaatii vapaata tilaa vähintään 4,5 - 6 m korkeussuunnassa sekä 1,5 m vapaata tilaa ympärille. Trampoliini tulee sijoittaa tarpeeksi kauas tavaroista ja mahdollisista vaaroista kuten esimerkiksi sähköjohdoista, oksista, leluista, uima-altaista, keinuista ja aidasta. Trampoliinin alle ei saa laittaa tavaroita.

Trampoliini tulee myös asentaa tasaiselle alustalle, mieluiten nurmikolle tai kuorikatteen tai vastaavan päälle. Kova alusta kuten asfaltti ei sovellu trampoliinille, sillä se voi vaurioittaa runkoa. Jos trampoliini on asennettu suoraan esimerkiksi asfaltin päälle, ei takuu kata siitä aiheutuvia vaurioita.

X

Evästeasetukset